Inlägg från: Birgitta02 |Visa alla inlägg
  • Birgitta02

    Är det något fel på kattungen??

    Visst tittar den lite i kors. Men många kattungar har inte ögonen i ordning förrän senare. Tror inte alls du behöver vara orolig.

    Jag minns jag fick världens fulaste katt, som vi räddade från gatan som liten unge. Korta framben och jättejättelånga bakben. Såg ut som en hare! Svansen var också otroligt lång. Vi bara garvade! Men den växte ikapp sig :). Och blev en otroligt vacker katt.

    Himla taskig kompis du har förresten!

  • Birgitta02

    Se bara till att katten är veterinärbesiktad innan du får hem den. Och se till att försäkra den så fort du bara kan.

  • Birgitta02
    ledsenocharg skrev 2017-04-21 18:53:06 följande:
    Kommer såklart ta honom oavsett vilka defekter han eventuellt har. Den lillen har redan stulit mitt hjärta så skulle aldrig kunna med att inte ta honom.

    Det var mest att jag blev så chockad av det som min vän sa och blev orolig ifall jag missat något. Jag blev också ledsen då jag tycker att kissen ser ut som världens underbaraste och inte som ett "mongo" som min vän sa.

    Vill bara säga att jag uppskattar era kommentarer så mycket! Känns redan så mycket bättre efter alla era fina ord om min kära kisse ??
    Att någon ens nämner downs syndrom i samband med en katt ..... helt otroligt. Eller mongo? VEM använder ett sånt ord idag?
    Nä du TS, ta din katt och gläds åt den. Se till att den är försäkrad. Helst INNAN du får den.
Svar på tråden Är det något fel på kattungen??