Inlägg från: justdoit85 |Visa alla inlägg
  • justdoit85

    Övertalas till abort?!

    Jag är i v. 10 och blev oplanerat gravid med mitt ex. Vi var tillsammans i 5 år och har aldrig använt skydd. ( Jag har länge velat ha barn en tid, jag är 32 år gammal, inga barn sen innan. Dock gjort 1 abort för 10 år sen) Vi har haft oskyddat en gång sedan det tog slut, och jag blev gravid.

    extet vill ABSOLUT inte ha barnet. Han lider av psykisk ohälsa sedan han var 13 (ätstörningar), men äntligen kommit någorlunda på fötter, med karriär osv. Han säger att det kommer att förstöra hans liv och tvekar ibland på om han vill fortsätta leva. Då motgångar avlöser varandra. Hans föräldrar pressar mig väldigt hårt. De känner hat/avsky inför mig.Och att jag spelar rysk roulett med honom som insatts. OM jag föder barnet så säger exet att vi aldrig kommer att kunna samarbeta och han ska ha delad vårdnad. Det kommer bli rättsliga tvister osv.  ( Han har hög lön) jag är låginkomsttagare. Han påstår att jag inte kommer att ha råd med kostnaderna osv. 
    Jag vill verkligen inte förstöra hans liv, jag har mått jättedåligt och gått till psykolog/läkare/kurator dessa veckor för att få hjälp med mina tankar/oron. 

    Igår var jag inställd på att göra abort, men så fort jag tänker tanken på att ta tabletter i underlivet och åka in för operation.. så får jag PANIK. Jag gråter hejdlöst och känner att det är SÅ fel. Jag är rädd att jag kommer att ångra det för alltid. Samtidigt som jag inte kan se en framtid med exet och hans familj, då det visat riktigt dåliga sidor av sig själva i denna händelse. Jag behöver RÅD!!!!
    På fredag har jag min abort tid inbokad.

Svar på tråden Övertalas till abort?!