Inlägg från: Annelie 76 |Visa alla inlägg
  • Annelie 76

    14 månader äter knappt

    Läs på om selektiv ätstörning. Inte alls säkert att ditt barn har det men utifall att.

  • Annelie 76
    Aniroma skrev 2017-05-23 17:46:28 följande:
    Har hört talas om detta och hoppas verkligen inte det är det hon har. Det är som sagt inget nytt påfund utan hon har ätit pyttelite sen dag 1. Hon äter antibiotika i förebyggande syfte pga problem med njure och urinvägar och har gjort sedan födseln. Den smakar äckligt så jag tror att en del av hennes problem ligger i att hon inte vågar smaka..
    Då är ersättningen eran räddning. Var tacksam så länge hon äter den, det är ett litet helvete när flaskan inte längre funkar.
    Men prova att få bort den på natten så ni får sova. Vid 14 månader är det oftast bara en dålig vana att äta på natten, även när de äter dåligt. Jag bytte nattflaskan mot en kvällsflaska som jag gav när jag gick och la mig (ungefär 23). Lyfte upp sonen, stoppade in flaskan och han åt i sömnen. Funkade jättebra och jag slapp vakna mitt i natten.
  • Annelie 76
    Aniroma skrev 2017-05-23 21:49:48 följande:
    Ja det kommer ju bli snordyrt i längden. Jag har egentligen aldrig varit för välling utan tycker gott o väl att ersättning funkar bra eftersom detta innehåller mer näring än välling. Men just vid natten hade der varit bra om hon blev riktigt mätt på välling så hon kan sova hela natten.. Men så vill ju till att hon äter bättre på dagen för att kunna stå sig under natten :P
    Du kan blanda ersättning och välling också. Det måste inte vara antingen eller.
    Ersättning och välling på tetra är tunnare än välling man blandar själv så det kan ju vara nåt sånt också.
Svar på tråden 14 månader äter knappt