Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Jag var irriterande när jag ville ha sex

    Anonym (Frun) skrev 2017-05-27 20:10:24 följande:

    Efter att ha mått dåligt, varit gravid och sen haft en lättväckt bebis i sovrummet, tog vi äntligen tag i vårt sexliv igen efter att ha flyttat bebis till eget rum. Maken verkade inte ha bråttom med att ta upp sexet igen, men jag var påstridig med att flytta bebis till eget rum. Det var härligt att äntligen få ha sex med min man!

    Så nu vill ju jag fortsätta hålla igång sexet. Men maken tar inga initiativ, och när jag igår kväll kråmade mig som en kåt jäkla katt, sa han att jag var irriterande och jobbig. Jag har tidigare försökt prata med honom om det är något fel, men han säger att allt är bra. Han har bara inte så stor lust för tillfället. Men detta har hållit i sig i snart ett år. Så nu undrar jag om det finns fler som känner igen detta? Fick ni igång sexlivet igen? Hur i så fall? Efterlyser dessutom tips på hur jag kan förföra och uppvakta min man!


    Han är helt enkelt inte sugen. Eller tänder inte på dig. Kan bli så efter långa uppehåll. Ni måste prata om det och se om ni båda vill försöka "komma tillbaka" eller vad som händer annars. Hur tänker han? Har han en annan?
Svar på tråden Jag var irriterande när jag ville ha sex