• pandarinen

    Hur många dagar med hög fertilitet fick du innan maximal?

    Väcker liv i tråden. Jag är inne på dag 5 med blinkamde gubbe. Någon som haft fler dagar än 5 blinknde innan fast gubbe?

  • pandarinen
    LJM91 skrev 2022-02-17 12:18:54 följande:
    Jag har haft 15 dagar blinkande innan fast.. Har dock väldigt lång cykel. Fortsätt testa så får du säkert fast gubbe snart :)
    Tufft av dig att fortsätta och testa. Hört man sk sluta efter 10 blinkande gubbar..
    Testade du en gång om dagen då eller två?
  • pandarinen
    LJM91 skrev 2022-02-17 18:02:05 följande:
    Det står så i bruksanvisningen, men jag googlade och hittade en tråd på ett engelskspråkigt forum där många hade haft lika många (eller fler) blinkande dagar, så jag fortsatte testa. Sen tempar jag också, så jag visste att jag inte hade missat ägglossningen. Den här cykeln kom temphöjningen utan att jag fick fast gubbe, så de är ju tyvärr inte hundraprocentiga. Jag testar två gånger om dagen, morgon och eftermiddag.
    Jag är rädd att jag kan ha missat stegringen. Fick känningar redan på dag 7 den här gången. Aldrig varit så tidigare. Brukar få äl dag 15 i 1.5 år.
    Så jag testade mig å fick först tom ring och sedan blinkande gubbe. Rädd att jag testade för sent, för cb registrerar ju inte blinkamde gubbe vid första provdagen utan man får ju alltid tom ring om man inte skulle få fast direkt då...
    Imorgon blir det dag 15 så vi får se vad som händer då. Jag brukar ha 29 dagar cykel.
  • pandarinen

    Kan tillägga att jag höll på att ge upp men fortsatte även efter dag 9 och på 11:e dagen med blinkande gubbe fick jag tillsist fast gubbe på kvällen!
    Så det går att få fast gubbe edter många dagar blinkande....


    hulda83 skrev 2017-06-15 07:52:21 följande:

    Du använder CB med dubbel hormonindiktator gissar jag? Jag har haft allt mellan 0 dagar och 6 dagar med hög fertilitet. Olika varje cykel. Om du inte har fått maximal fertilitet efter 9 dagar av hög fertilitet är dock rådet att du ska sluta testa (enligt CB själva). Lycka till!


Svar på tråden Hur många dagar med hög fertilitet fick du innan maximal?