Inlägg från: Popetot |Visa alla inlägg
  • Popetot

    Gravid tvillingar BF jan 18

    Hej, jag är lite längre gången än er men hoppas jag kan få vara med ändå. Vi väntar tvåäggs efter ivf. BF 5/11 så är i vecka 22. Detta är våra första barn. Känner oss så lyckligt lottade efter 4 år av kämpande.

  • Popetot
    Norris skrev 2017-06-28 11:22:33 följande:

    Hej!

    Absolut! Det kan vara bra att med en som liger lite före. Då kan du svara på alla våra frågor ;)

    Hur mår du?


    :) Tack! Jag mår väldigt bra. Hade illamående och trötthet och känslig för viss mat fram till v 14 ca. Har dock aldrig spytt. Använde seabands som jag tyckte hjälpte mycket. Har haft bra värden hela vägen. Först nu fick jag börja med järntabletter. Fortfarande trött och vill gärna ta en eftermiddagslur varje dag.

    Vi har redan varit på 5 ul. Först v 9 iom att det är ivf. Fick ett i v 12 för att det var tvillingar. Ett i v 15 akut efter en ofarlig blödning. I v 19 var vi på rul och i måndags fick vi ett extra tul då tvilling två var betydligt mindre. Men de har växt som de ska så nu är jag lugn igen. Börjar känna en hel del rörelser och fick en ordentlig knuff igår som nästan skrämde mig :) Det är så skönt att vara så noga övervakad av vården som man är med tvillingar. Känner mig ganska lugn faktiskt. När har du nästa ultraljud?
  • Popetot
    LFF skrev 2017-06-28 11:49:00 följande:

    Vilket bra datum dina är beräknade till  Mina killar var också beräknade till den 5/11. De kom ut till slut den 7/11 2013 

    Grattis till tvillingarna efter många års kämpande. Vet känslan så väl även om vi inte gjorde IVF men vägen fram var lång.


    :) Framförallt känns det skönt att vara gravid över sommaren. Inte behöva ta på sig så mycket kläder. Nästan alla byxor är redan ett minne blott så det blir mycket klänningar nu. Längtar efter att få träffa dem samtidigt som det är hur mysigt som helst att vara gravid. Är dina en eller tvåäggs? Våra är ett av varje kön så vi kan ju vara säkra på tvåäggs.
  • Popetot
    mammafia84 skrev 2017-07-01 20:16:11 följande:

    Okej. Jag får se vad hur dom ska följa min graviditet för de var ju lite skillnad mellan tvåäggs å enäggs. Väntar på att spec mödra ska kalla.

    Men en läkare tyckte iaf de verka som tvåäggs men får se.


    Vi fick ul i v 12 pga att det var tvillingar. Nästa blev rul. Våra är tvåäggs med tjock skiljevägg. Tror rutinen då är tul var fjärde vecka. Vi fick ett extra efter rul då en var mindre. Du kommer följas upp hela tiden :)
Svar på tråden Gravid tvillingar BF jan 18