• KitCat

    Slemhinna innan stimulering?

    Jag har precis drabbats av samma sak. Var på vul idag (dag 2) och gynekologen sa ingenting men den danska kliniken tyckte att slemhinnan var för tjock (9 mm) för att börja stimuleringen.

    Hur gick det för dig sen? När fick du börja stimuleringen?

  • KitCat

    Hej!

    Med slemhinnan gick det bra. Den var 5,2 mm dagen efter så jag fick börja stimuleringen.

    Ska på vul på fredag och får därefter förhoppningsvis tidpunkt för när jag ska ta ovitrell och när jag ska infinna mig på kliniken. Sedan får man väl bara hoppas att allt går bra.

  • KitCat

    Ja, man fick ju lite panik när slemhinnan var för tjock på första vul. Visste inte riktigt vad som skulle hända så det var riktigt skönt när den var under 6 mm dagen efter och stimuleringen kunde påbörjas. Har stimulerats med Gonal-F 125 IE.

    Var och mätte äggblåsorna i tisdags och hade 14 st som var mellan 8-11 mm. De flesta var 10 och 11 mm. Skall tillbaka och mäta på fredag igen. Är lite nojjig för fortsättningen med ägguttag etc, om det blir flera embryon väljer kliniken "rätt" embryon och risken för överstimulering.

    Vilken klinik var du på?

  • KitCat

    På vul i fredags var det ännu flera blåsor, 23 stycken. Så nu är jag riktigt orolig för överstimulering. Ska ta ovitrell ikväll så nu är är det bara och hoppas att det ska gå bra, kommer säkert att bli överstimulerad men hoppas att det blir lindrigt. ÄP på tisdag.

    Det viktigaste är ju inte antalet ägg utan kvalitén på dem. Återstår att se hur den är.

Svar på tråden Slemhinna innan stimulering?