• Pippi28

    Hemmafru år 2017

    Jag håller med dig TS - många har fördomar om hemmafruar. Jag tycker också att man ska koncentrera på en sak - barn eller jobb. För mig karriär är viktigare - därför vill jag inte skaffa barn. Men tanke på att kvinnor fortfarande tar mer hand om hemmet och barn - så tycker jag att det är omänskligt att kräva att kvinnorna med barn måste jobba. De får jobba om dem vill , men barn och hushåll i sig är jättesvårt jobb. Det jag ser varje dag är sönderstressade kvinnor som försöker att få ihop vardagen och till slut blir sjukskrivna. Ingen människa kan klara jobb, barn och hushåll utan att få negativa konsekvenser för hälsan. Så tar det lugnt TS och gör som du tycker är rätt och skit i andras åsikter.

  • Pippi28

    [quote=77792855][quote-nick]Anonym (Suck) skrev 2017-06-28 10:04:27 följande:[/quote-nick]Men alla pappor ska klara av allt? Deras hälsa och relation med barnen är helt onödigt att bry sig om

    När män ska göra lika mycket hemma och hos barn - då kan man prata om pappas hälsa osv.

    Om du läser andra trådar på Familjeliv - då finns det många som klagar på att killar inte hjälper hemma tillräckligt osv. jag ser nu att många kvinnor försöker att se bra ut, jobba , ha barn, ta hand om hemmet - och det är bara en person som vi pratar om. Finns det många ansvariga pappor - som kommer ihåg- villen tid barnet har läkare, vilka varor saknas i kylen och samtidigt jobbar?

    Problemet är att män hjälper på tok för lite och det kanske krävs 50 år till innan det blir bättre. Visst TS man måste hjälpa henne med pensionen osv medan hon sitter hemma.

  • Pippi28
    Anonym (Suck) skrev 2017-06-28 13:17:36 följande:

    Ja men då får väl dessa kvinnor sluta skaffa barn med idioter!

    Man kan ju inte skaffa barn med en idiot som är ointresserad av sina barn och sedan, dessutom, göra sig totalt ekonomiskt beroende av denna person för resten av sitt liv! Till råga på allt så vill man lära sina barn att bete sig som idioter för att dom är män eller acceptera ett sånt beteende av en man. Om mannen blir sjuk, sticker eller dör så är det helt ok att ens barn får växa upp med en bidragsberoende mamma och ärva denna fattigdom och hjälplöshet?

    Din lösning är att kvinnor bara ska acceptera att bli behandlade som skit, skaffa barn med män som skiter i sina barn och för att lyckas hålla ihop så ska dom låsa sig ordentligt?!

    För möjligheten att skaffa sig ett jämlikt förhållande, med en man som vill ha barn finns inte som alternativ?

    Om alla tänker som dig och TS så kommer det inte ta 50år innan vi blir helt jämlika. Vi kommer ALDRIG bli jämlika. Dessutom så kommer befolkningens iq att sjunka drastiskt då ansvarslösa idioter till män skaffar barn med kvinnor som har noll mål eller driv.


    Varför tvingar du TS till att jobba om hon inte vill?

    Inte alla kan klara jobba även på deltid och ta hand om barn deltid och om hemmet. Vissa kan bara koncentrera sig på en sak. Jag säger inte att män som inte hjälper är dåliga, det finns jättebra män som bara är inte vana att göra det eller gör det så dåligt att man måste göra om efter dem. Det betyder inte att dem är idioter.

    TS måste förstås göra så att hon har konto dit hennes man ska lägga pengar för pension osv. Så hon kommer inte att bli helt pank om nånting händer,

    Min lösning att inte skaffa barn alls. Det finns redan för mycket folk på den här jorden. Man kan adoptera istället om man så vill. Men om man som kvinna har valt att skaffa barn - då tycker jag att hon har rätt att välja - jobba eller jobba som hemmafru.
  • Pippi28

    [quote=77794434][quote-nick]Anonym (rget) skrev 2017-06-28 19:49:31 följande:[/quote-nick]Du vill ju tvinga TS man att jobba för att försörja TS så du ska väl inte snacka så mycket.[/

    Nej jag tvingar ingen. Jag sa att hon får göra som hon vill och inte bry sig om andras åsikter. Dessutom så det är andra som citerar mig och störs på mina åsikter.Folk som kan inte acceptera att alla är olika.

  • Pippi28
    Dixie skrev 2017-06-28 19:08:42 följande:

    Men bara för att du inte vill ha det, så betyder väl inte det att alla ska leva som du?? Så typiskt socialdemokratiskt att alla ska leva exakt likadant..... kanske en del vill bestämma själv, inte ha barnen i subventionerad barnomsorg utan vara hemma istället....


    Precis. Alla är olika.
Svar på tråden Hemmafru år 2017