Inlägg från: DrömlivetiHD |Visa alla inlägg
  • DrömlivetiHD

    För oss med bim AUGUSTI 2017

    zenora skrev 2017-08-06 08:45:17 följande:

    Hoppsan. Ett positivt grav-test från graviditetskollen, med hög känslighet (10). Ett svagt streck, men det är där. Då börjar en ny typ av oro och väntan.

    Det är så svagt streck ju... BIM idag (eller +5 eller +3). Har ingen erfarenhet av detta. Enda positiva test jag haft tidigare lästes av av en ssk på akuten under pågående missfall när jag gick i gymnasiet och hade förträngt en eventuell graviditet i flera veckor.


    Det där är ett plus :D Grattis!!! Wiiee!
  • DrömlivetiHD
    crx skrev 2017-08-06 09:52:54 följande:

    Lite blod i morse. Sticker till då och då..... temp som den ska 36.7 men det här känns inte bra....

    Återkommer om det ändå går vägen, annars önskar jag er all lycka.


    Håller tummarna att det blir nått ändå! Kram!
  • DrömlivetiHD
    Bebisstrumporna skrev 2017-08-06 10:24:59 följande:

    Jag tog ett RFSU köpt på butiken. Denna bild är tagen innan 5 min gått (var tvungen att springa iväg innan 5 min gått :)) ingen direkt tvekan va?


    Jag ser det :D Grattis!!!
  • DrömlivetiHD
    LinaMartina skrev 2017-08-06 10:46:53 följande:

    Tack för svar! Åh jag hoppas ihjäl mig... men vet inte om/när jag kommer våga testa med digitalt? Jag har ev bim på onsdag. Men detta från apoteket gav ju utslag, står dock ingenstans i manualen vilken känslighet det är. Men det stod att man skulle testa från dagen man väntade sin mens hehe. Borde det digitala säga gravid om apoteket gjorde det? Jag vet jag nojjar sönder!

    När fick du positivt? Tog du något extra test? :)


    Klart du ska våga ta digitalt! Men du kan ju vänta till mån, tis eller onsdag då om du är rädd att det inte ska visa positivt :) Jag tog 2 av apotekets som båda visade väldigt svagt. Sen tog jag det digitala direkt morgonen efter för jag var helt bombsäker på att jag var gravid :) Och då stod det Gravid 1-2 veckor :D

    Ja ditt digitala kommer säga Gravid! Ditt senaste streck är för starkt för att vara spök och jag har inte sett att någon få spökstreck med apotekets? :D
  • DrömlivetiHD
    LinaMartina skrev 2017-08-06 11:16:02 följande:

    Tack för uppmuntrandet! :) jaaa jag gör såhär att eftersom jag har ett kvar av Apotekets så tar jag det imorgon bitti och är det ett likadant streck då så kan det ju inte vara fel. Och då tar jag ett digitalt på ons eller tors.

    Vilken dag var det då du testade? Sorry om du redan skrivit det nånstans, det är såå många i trådarna så man blir helt snurrig haha.


    Det låter som en bra plan :)

    Ingen fara :) Min cykel var lite knäpp eftersom jag precis tog ut spiralen efter mensen. Hade ÄL cd 23 och plussade på ÄL + 11. Blev väldigt sent ÄL med andra ord. Men jag tog ut spiralen 5/7 och plussade 3/8. Mindre än en månad tog det. Så jag kan inte klaga :D
  • DrömlivetiHD
    Elliot1 skrev 2017-08-06 11:40:56 följande:

    Funderar på att ta ett gravtest idag innan jobbveckan drar igång. Har trott i 3-4 dagar nu att mensen ska komma. Haft jätteont i brösten och igår var de väldigt spända och ont i bröstvårtorna. Idag har det avtagit lite men känns fortfarande.. Känner av ländryggen. Tog tempen imorse (något jag inte brukar göra) och den var inte särskilt hög. Gaaaah är så rädd att bli besviken :/ BIM-2 men kan vara BIM idag då jag trodde jag hade ägglossning tidigare än vad appen visade.. Vad tror ni?


    Det låter precis som jag för några dagar sen :) Förstår att du är rädd att bli besviken. Den enda som kan bestämma om det är värt det är du. Testa idag eller vänta några dagar till :) Du känner dig själv bäst. Jag tycker det låter som gravidsymtom dock :)
  • DrömlivetiHD
    Elliot1 skrev 2017-08-06 12:35:54 följande:

    Tack för uppmuntran och stort grattis till dig!! :D

    Jo och jag är en sån som alltid sagt att jag inte ska testa innan BIM men nu vet jag ju inte exakt när BIM är och det är bara någonting i mig som säger att jag borde ta ett test. BIM-2 borde ju ändå kunna visa något. Är det inte det så har jag haft menssymtom i flera dagar och jag brukar bara ha det typ 1-2 dagar innan. Får jag ett negativt test idag kommer nog mensen vilken dag som helst..


    Tack så mycket :)

    Om du har den känslan tycker jag du ska testa :) Jag känner på mig att det blir positivt! :D
  • DrömlivetiHD
    sixt1 skrev 2017-08-06 14:06:15 följande:

    Dålig bild, kanske denna är bättre?


    Jag ser det :) Väldigt svagt men det är där! Ta nytt test om någon dag igen för att vara helt säker? :)
  • DrömlivetiHD
    Jokri85 skrev 2017-08-06 14:07:48 följande:

    Bebis i April?

    Vi fick vår dotter i April och blev gravida i juli?!


    Plussar man nu i augusti blir bf i april ju :) Befruktningen sker dock i juli :)
  • DrömlivetiHD
    Elliot1 skrev 2017-08-06 14:40:16 följande:

    Bläää tog ett test som var uppenbart negativt.. :(


    Oh no :( Det kanske bara var för tidigt?
  • DrömlivetiHD
    oONinniOo skrev 2017-08-06 15:54:01 följande:

    Befruktningen behöver nödvändigtvis inte ske i juli. Jag har ex ÄL just nu och om jag plussar sen blir BF i slutet på april.


    Ja så kan det givetvis också vara. Men det lät på föregående skrivare att man inte kunde få Bf i april om man plussar i augusti :p
  • DrömlivetiHD
    AishaK skrev 2017-08-06 16:26:02 följande:

    Tjejer! Jag behöver er hjälp. Har sån sjuk ångest. Jag firade min kusin i fredags, hon fyllde 30 så det blev en hel del alkohol. Champagne, drinkar osv.. Jag hade äl den 27e juli. Alltså för 10 dagar sen. Jag har väldigt kort lutealfas och om jag inte är gravid borde jag fått min mens igår/idag. Nu till mitt problem. Jag har haft molvärk till och från dessa 10 dagar, ömma bröstvårtor o dom kliar som bara den. Jag vill mer är gärna vara gravid nu men jag är jätterädd för det tagit skada om jag nu är gravid. Kan alkoholen påverka graviditeten om det nu bara gått 10 dagar sedan äl (om jag nu är gravid, jag vet inte än). Vad säger ni? Jag tog ett test för 3 dagar sen som var negativt men antar att det också kan bero på att de är alldeles för tidigt för att visa. Nu har mina förhoppningar inför att jag kanske är gravid förvandlats till ångest. Jag dricker aldrig i vanliga fall, endast vi sådana speciellt tillfällen, jag röker inte heller, därför känner jag mig så dum. Har googlat runt i timmar och alla säger olika. Vissa säger att det inte påverkar någonting alls de första veckorna och andra säger att det är farligt med alkohol från dag 1. Snälla hjälp!


    Det kanske beror lite på hur mycket du drack? Drack du ett oar glas kanske det inte är någon fara, men var du helt redlöst full och druckit massvis? Bebisen får ju sin näring från gulesäcken i början så har du tur har den inte påverkats alls :)
  • DrömlivetiHD
    AishaK skrev 2017-08-06 17:13:45 följande:

    De blev ju en hel del glas, för mig var det mycket dricka eftersom jag nästan aldrig dricker. Jag var full det var jag men jag minns allting, så inga minnesluckor och så. Fyfan har sån ångest över att det kan ha påverkat något


    Förstår hur du känner :/ Det går inte få ogjort nu dock..

    Det går bara hålla tummarna för att det inte påverkat nått alls. Många föder ju fullt friska bebisar trots det att de råkat dricka flera månader innan de fick reda på att de var gravida.. så möjligheten finns ju :)
  • DrömlivetiHD
    AishaK skrev 2017-08-06 19:55:44 följande:

    Tack fina! Jag är så glad. Jag berättade för min man precis och han blev helt tårögd av lycka. Det är vårt första barn och jag slutade med p pillerna 3 juni i hopp om att inom det närmsta året skulle ta sig! Jag kan inte ens förstå att jag är gravid. Helt sjukt men sån lycka. Tyvärr ligger ångesten över fredagskvällen kvar men jag var som sagt bara på äl+8 eller äl+9 då. Ska ringa bm imorgon eller kanske gå på drop in för att rådgöra. Hoppas bara den lilla mår bra och vill stanna kvar nu!! O all lycka till dig <3


    Åh Grattis!!! Gud vad kul! Njut av det fantastiska plusset nu <3
  • DrömlivetiHD
    Amazinglife skrev 2017-08-09 20:23:10 följande:

    Grattis till alla som plussat! Jag hade helt glömt bort o testa nu de senaste dagarna, hade BIM i förrgår. Kom på att jag kanske skulle testa när jag precis kissat så väntade 10 minuter och kissade mini lite, men titta här?! Hoppas hoppas hoppas den lille/lilla vill stanna!


    Åh Kul!! Minns att vi hade bim samtidigt :D Grattis!
  • DrömlivetiHD
    Amazinglife skrev 2017-08-09 23:46:23 följande:

    Åh såg att du också plussat! Har du också vd 16april då? Vi fick me plus på första försöket efter spiral! Har du barn sen innan? Vi har ett :)


    Nej jag har bf 6 april enligt min förra mens :p Nope, första barnet för oss :)
  • DrömlivetiHD
    Chimsi skrev 2017-08-13 09:04:33 följande:

    Ni som har koll på läget! Om man plussar nu, (ÄL 2/8) när blir då beräknad ankomst?


    Man räknar oftast från första dagen på senaste mensen. Vet du det datumet? :)
Svar på tråden För oss med bim AUGUSTI 2017