Inlägg från: kusbölehelvete |Visa alla inlägg
  • kusbölehelvete

    Blod är tjockare än vatten?

    Jag tror att jag hade låtit några av de som står tanten närmast gått dit och tagit ett allvarligt samtal med henne, försökt få henne att förstå att DNA har inget med familj att göra.

    Ett adopterat barn är ju lika mycket familj som ett biologiskt.

    Jag hare nog kunnat gå så långt som att utesluta tanten ifråga från släktsammankomster om hon ej överlät dopklänningen

    Det är en dopklänning för släkten och inte enbart för de hon väljer ut, kan hon utesluta folk ur släkten då ska hon även vara medveten om att hon kan uteslutas lika lätt

  • kusbölehelvete
    Anonym (Arg!!!) skrev 2017-07-09 18:51:08 följande:

    Jag är rädd att det inte går att prata henne tillrätta... hon kommer inte bli bjuden till dopet iaf, det är då ett som är sant.

    Tanten är väl stadd i kassan och kan ställa till med mycket oreda om hon skriver om sitt testamente. Syrran och jag är skrivna som arvtagare tillsammans med några andra. Vi klarar oss utan hennes pengar men tänk känslan om hon skulle ta bort syrran pga detta? Det är inget jag vet något om... men är hon kapabel till detta så är hon nog kapabel till det mesta.

    Hon ser inte adopterade som släkt... det är bara så.


    Tragiskt att hon ej kan se detta barn som släkt, min ena dotter har ingen som helst kontakt med sin biologiska pappa, min mans släkt har tagit till sig henne som sin egen, han/dom har funnits i hennes liv i snart 14 år.

    Dom ser inte blod som nödvändigt för att vara släkt, tänk om alla kunde vara som dom.

    De andra som är med i testamentet, vad tycker dom om tantens uppförande?

    Är dom på er sida?

    Isåfall gå ihop, be henne dra dit pepparn växer om ni ej får dopklänningen och tala om att hon kan stryka er alla ur testamentet, för ni behöver inte henne och inte påminnas om henne genom de pengar/saker hon vill efterlämna till er
Svar på tråden Blod är tjockare än vatten?