Inlägg från: Hedhopp |Visa alla inlägg
  • Hedhopp

    Hjälpas åt att minska några kg?

    Hakar på här. Behöver all motivation jag kan få. Skulle vilja gå ner 10 kg men skulle bli nöjd med 5. Jag har tidigare kört med Viktväktarna som funkat bra för mig. Men nu finns inget möte som funkar och jag vill inte betala bara för appen. I stället räknar jag kalorier i Lifesum, som är gratis. Funkar bra. Har kommit igång med träning bra.

    Vill gå ner främst för hälsan och för att känna mig mer bekväm och snygg. Trivs ändå rätt bra med min kropp. Många gånger mer nu än för två år sedan när jag avslutade en 18 år lång relation och skilde mig... Men i våras till en fest passade ingen av mina fina festklänningar från förr. Och jag har en jättefin guldring som jag är för tjock för och som jag vill kunna använda igen. Det är min motivation.

  • Hedhopp

    Ja helg är svårt. Då klarar jag inte att räkna. Helgen som gick hade jag barnen. Dottern vill inte ha godis längre, det är ju bra. Tyvärr gillar vi chips och snax, det är nog min stora last, älskar det. Jag äter det, men försöker verkligen hålla det på en lagom nivå. Jag vill ju gå ner i vikt men det viktigaste är ju att hitta en nivå som funkar i längden. Jag är ofta väldigt aktiv på helgen. Även om det inte blir regelrätt träning så händer det saker hela tiden, det ger nog mer än jag tror.

    Barnhelg betyder också att jag inte dricker alkohol. Dricker inte jättemycket annars heller, men det kan ibland bli många gånger. Ett glas vin med en kompis en kväll, konferens med jobbet (som denna veckan), utgång på helgen.

    Tjuvvägde mig idag och det såg bra ut. Men nu blir det konferens onsdag torsdag. Ska verkligen se till att äta måttligt i alla fall. Det är också ett av mina problem. Stora portioner. Mat är ju så gott.

  • Hedhopp

    Ja helg igen. Inga barn betyder inget snax. Men ikväll är det partaj så det blir alkohol. Men jag har ätit snålt idag. Prioriterar alkohol före mat. Haha. Känner mig lite pubertal här. Men det var jättelänge sedan som jag gick ut och det ska bli kul.

Svar på tråden Hjälpas åt att minska några kg?