Inlägg från: Anonym (Cecilia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Cecilia)

    Vad är han ute efter i sängen? Hjälp!

    Är tillsammans med en kille sedan ett år tillbaka. Under denna tid har vi inte haft sex så mycket som nykära kanske brukar ha. Dvs vi vet inte vad den andra gillar och ogillar och allting känns ganska nytt!

    Idag när jag frågade honom om det så svarade han mig att han inte är nöjd med vårt sexliv och därav har vi så lite sex. Jag är iofs inte heller nöjd utan tänker att det blir bättre desto fler gånger vi har sex och lär känna varandra på det planet! Jag suger av honom, rider, vi kör bakifrån, sidan och missionären.

    Kan någon förklara för mig vad mer jag ska göra för att han ska bli nöjd? För jag är helt knäckt och känner mig så ledsen...

  • Svar på tråden Vad är han ute efter i sängen? Hjälp!
  • Anonym (Cecilia)

    Jag har såklart frågat men får inga svar...
    Därav tar jag gärna emot tips!!

  • Anonym (Cecilia)

    Jag är så pass ledsen över detta att jag faktiskt funderar på att flytta ut! Det knäckte mitt självförtroende totalt!

  • Anonym (Cecilia)
    Anonym (?) skrev 2017-07-20 17:36:07 följande:
    bor ni ihop? efter så kort tid?  Ni kanske flyttade ihop lite för snabbt innan ni läge känna varann? 

    förklara för honom att det givetvis inte kan bli bättre om man bara gnäller ute man måste försöka prata och komma fram till saker. 
    Ja vi bor ihop! Frågade han en gång till vad han tycker om och inte tyckr om men det tänkte han inte berätta utan det fick jag ta reda på!
  • Anonym (Cecilia)
    Anonym (Hmmm) skrev 2017-07-20 19:10:11 följande:

    Varför flyttade ni ihop så snabbt när sexet inte funkar och ni inte kan prata?


    Vi kan prata om det mesta, men han vägrar svara på detta och säger att jag får ta reda på det! Så det handlar ju inte om att vi flyttat ihop för snabbt osv...
  • Anonym (Cecilia)
    Dynomate skrev 2017-07-20 21:39:58 följande:

    Det kan handla mycket om kommunikationen mellan er samt attityden
    Var lite "porrigare" och äg.


    Tro mig nästa gång ska jag äga och överraska med stay ups o korsett!
  • Anonym (Cecilia)
    Anonym (Lisen) skrev 2017-07-20 20:48:16 följande:

    Jag tror att det saknas en hel del passion mellan er. I alla fall så syns det inte,kanske..? Det där vardagliga som en blick,ta på varandra,"retas", ha långa mysiga samtal om livet och drömmar man har. Ni verkar sakna den biten,ni blir som två främlingar som inte kommunicerar fysiskt och psykiskt. Du försöker att nå honom och komma in i livet på honom men han ger dig kalla handen. Varför? Är HAN osäker på sig själv,rädd ..??? Och så får du ta ansvaret för bådas kärleksliv och kommunikation..? Han kanske inte ÄR så mogen som han vill ge sken av..?


    Han har haft en hård uppväxt och släpper inte in mig helt, det tar tid! Det var som jag sa idag att hur ska jag kunna veta att något är fel när du inte säger något? Hur ska vi då kunna förändra det?
  • Anonym (Cecilia)
    Kaa1937 skrev 2017-07-20 20:14:31 följande:

    Så han vet inte vad han vill men han tycker att du ska göra det? Han låter som en jävla barnrumpa rent ut sagt. Det där är en jävla härskarteknik och inget du ska behöva stå ut med. Säg till honom att antingen förklarar han sig eller är det slut. Du ska inte må dåligt pga av att han är ett pucko.

    Och till er som hoppar på TS för att ni anser att man ska vänta med att flytta ihop, exakt vad har det med saken att göra? Hade inte råden vart samma om de inte hade bott ihop eller? Sluta skuldbelägga TS och hjälp henne istället.


    Precis så! Känns inte så snällt och klaga men sen inte säga så mycket mer...
  • Anonym (Cecilia)
    Anonym (.) skrev 2017-07-20 20:24:28 följande:
    Jag skulle gissa att han har nån fetisch som är lite tabu i kombo med att han är lite för feg för att tala i klarspråk. En halvvariant (om man är dålig på att kommunicera) är ju att köra en app, t.ex. "blommor o bin" där du fyller i dina preferenser och fantasier, han får en partnerlänk o fyller i sina preferenser o fantasier, och därefter får ni bägge två ett mail med de preferenser som ni bägge två gillar. Fördelen med en sådan app är ju att man slipper outa en sexuell preferens som kanske motparten avskyr.

    Annars kan du ju försöka titta på porr tillsammans och försöka gå han att välja, och därmed indirekt se ungefär vad han gillar... men bäst är som flera säger, rak kommunikation, något som han tycks vara för feg för. Det kanske skulle underlätta diskussionen om du börjar tala lite med honom om dina önskemål o fantasier?
    Heter appen så för jag hittar ingen? Den hade ju varit värd att testa!
  • Anonym (Cecilia)
    Kaa1937 skrev 2017-07-20 20:14:31 följande:

    Så han vet inte vad han vill men han tycker att du ska göra det? Han låter som en jävla barnrumpa rent ut sagt. Det där är en jävla härskarteknik och inget du ska behöva stå ut med. Säg till honom att antingen förklarar han sig eller är det slut. Du ska inte må dåligt pga av att han är ett pucko.

    Och till er som hoppar på TS för att ni anser att man ska vänta med att flytta ihop, exakt vad har det med saken att göra? Hade inte råden vart samma om de inte hade bott ihop eller? Sluta skuldbelägga TS och hjälp henne istället.


    Tack för de fina orden på slutet! Anser inte heller att hur länge vi har bort ihop spelar någon roll i detta. Vi flyttade ihop snabbt men då kändes också allting bra, vilket det för fortfarande förutom denna bit då :(
  • Anonym (Cecilia)
    Anonym (Normal man) skrev 2017-07-20 22:27:55 följande:
    Det är bättre om du kan få honom att välja något som du ska ha på dig. Risken är stor att han inte tänder på det som du tror är sexigt.

    T.ex så gillar jag inte saker med spets. Det ska vara en skarp linje mellan plagg och hud.

    Kolla på tillsammans på t.ex pornhub och låt honom välja så kanske du får någon ledtråd till vad han gillar. Det finns något för de flesta smaker.

    Det vill han inte heller. Jag sa häromdagen att han gärna fick köpa underkläder till mig o överraska men fick svaret att han avskyr att handla.... Så tja... jag får fortsätta gissa och prova mig fram! :/ Känns så orättvist detta! Att han inte kan säga vad han är ute efter...
  • Anonym (Cecilia)
    Anonym (alli) skrev 2017-07-20 22:43:46 följande:
    Är han kär i dig?
    Ja han säger att han älskar mig. har själv i frågasatt det då vi som sagt har hagt dåligt med sex... känns inte alls bra längre och jag känner en enorm press över att ha sex numera.. :(
  • Anonym (Cecilia)
    Anonym (Sanna) skrev 2017-07-20 22:50:35 följande:

    Vilken otroligt tramsig och omogen karl. Tycker du är modig som tog upp ämnet för diskussion.

    Han låter tölpaktig som menar att DU ska reda på vad han gillar! Det är inte riktigt läge för gissningslekar nu. Ni tycks ha lite större problem med er kommunikation, och jag tycker inte han är så värst kärleksfull mot dig i det här läget.

    Det finns som sagt många par som varit gifta i en herrans massa år utan att ha kunnat prata på djupet om vad man egentligen gillar i sängen. Sådant kan dessutom förändras över tid.

    Jag skulle inte slå knut på mig själv om jag vore du. Varför ligger ansvaret bara på dig? Om han nu är missnöjd får han väl öppna munnen och prata ur skägget.


    Tyvärr var han rätt hård när jag tog upp detta till diskussion. Fick avsluta då jag kände mig påhoppad till slut. Har gråtit hela dagen och är helt förtvivlad... jag vill inte ha sån här press på mig. Numera vill jag inte ens ha sex för jag gör ju ändå bara fel! Och jag har ju inte en aning om vad han gillar...
  • Anonym (Cecilia)
    Anonym (.) skrev 2017-07-21 02:28:53 följande:
    Prova att söka på rfsu

    Då får jag 1 träff o det är appen i fråga
    Den finns tyvärr inte i appstore! :(
  • Anonym (Cecilia)
    Anonym (?) skrev 2017-07-21 08:30:53 följande:

    Det här att han säger att "du ska ta reda på" - i mina öron är det sånt man säger när man inte vågar saker (eller bara en mycket stor omognad,  som kanske en 14åring skulle säga vid första sexet pga nervositet)

    Du har ju gjort massor för att försöka lösa det här, men vad gör han? Gnäller! Lägger allt på dig, du ska "komma på", du ska "gissa". Det funkar inte när bara ena parten försöker lösa ett problem där två är inblandade. Nästan lite så jag undrar om han njuter av den "makt" han får av att du lever i ovissheten, trots att det drabbar hans eget sexliv? Känslan av att han nästan styr dig genom att vägra svara på dina frågor. Långsökt kanske, men egentligen inte speciellt olikt relationer där den ena kör med psykiska maktspel om andra saker. 

    Backa, sluta prata om sex över huvud taget, driv inte frågan längre på egen hand. Förhoppningsvis fattar han det efter ett tag och börjar undra varför ni inte har sex längre. Då kan ni ta en diskussion igen. Fast om jag var du skulle jag nog inte orka utan börja planera en egen framtid. 


    Det där "kalla" kommer fram ibland. Jag sa att jag blev så ledsen så jag funderade på om jag ens ville fortsätta. Fick till svar att han inte kan tvinga mig att vara med honom. Istället för att svara något annat... Hans "hårda" sida märker jag kommer fram när det blir väldigt personliga eller intima saker.

    Vi har det toppen på alla plan förutom detta och därav vill jag inte lämna. Jag har mina problem. Jag har blivit psykisk misshandlad av mitt ex i sex år och det har satt sina saker hos mig. Så det där "hårda" skalet han har släpper mer och mer märker jag.
  • Anonym (Cecilia)
    Anonym (?) skrev 2017-07-21 08:43:03 följande:

    En tanke till, apropå det jag skrev om att hans reaktion är som en som är rädd.

    Du skrev han haft en tuff uppväxt. Han har här lite taggarna utåt mot dig vilket ju ofta är någon form av försvar. Skulle kunna vara så att han blir så rädd för att avslöja sitt allra innersta för dig, att ärligt tala om vad han gillar sexmässigt är verkligen att helt blotta sig själv inför en annan person. Han kanske är så van att knyta inne och hålla en tuffare fasad så han tom gör det nu? 
    Jag menar, sex är ju det mest intima man kan ha med en annan människa och om han i det läget inte klarar av att slappna av, att visa sig "svag" (kanske han tycker), blir möjligen konsekvensen att han kör den lite tyna stilen mot dig att "du ska komma på själv". 

    Vet inte, men skulle kunna vara så. Det betyder dock inte att du ska acceptera hans beteende givetvis! 

    Har du frågat honom om han är rädd för att ha sex, rädd för att "erkänna" vad han gillar? Det kanske tar skruv. 


    Han skulle aldrig erkänna en sådan sak för mig. Det tog ett tag innan han berättade om sin barndom. Men jag tänker att nu jäklar ska jag ta intiativ och göra det jag vill i sängen! Han har inte ens gått ner på mig... så jag vet inte varför han klagar när jag tar på honom mer än vad han gör på mig. Även utanför sängen. Alltid jag som går fram och pussas och kramas osv. Ska ge det en chans nu och blir det inte bättre så lämnar jag. Då får han leva med sitt "hårda" skal själv...
  • Anonym (Cecilia)
    kioskvältare skrev 2017-07-21 08:31:53 följande:

    Jag förstår inte varför du ska bli ledsen och tappa självförtroendet egentligen? Han har sagt att han inte är nöjd med ert sexliv och genast tar du det som att DU är dålig eller gör fel på något sätt. Som om du är den som är ensam ansvarig för att ert sexliv är bra. Du hör ju själv hur dumt det låter, eller hur?

    Sen beskriver du vad ni gör, hur du anstränger dig för att göra det ena och det andra och blir förtvivlad för att det inte funkar. Du frågar honom och han vill inte svara, du fortsätter att fundera, försöka och vad gör han? Ingenting?

    Du skriver att du inte heller är nöjd, har du sagt det till honom? Är han intresserad av att DU njuter av ert sexliv? Vem ska göra dig nöjd och ge dig vad DU vill ha? Är det också du?

    DU är alltså ansvarig för både din egen, hans och er gemensamma tillfredsställelse?


    Du har helt rätt i det du skriver!

    Jag sa till honom igår när han slängde allt på mig att jag inte heller var nöjd, men att man får prova sig fram och att det inte blir fantastiskt direkt! Jag provar gärna allt som han vill, men jag kan inte gissa mig till vad han saknar och är ute efter...
Svar på tråden Vad är han ute efter i sängen? Hjälp!