Inlägg från: Hedblomster |Visa alla inlägg
  • Hedblomster

    Vi med BIM September 2017

    Hej! Hoppar in här :) Höll till i några BIM-trådar i våras men plussade på tredje försöket maj vilket tyvärr var ett utomkvedshavandeskap som jag opererades för i juni. Har sedan dess inte orkat skriva här, men nu tänkte jag hänga på! Vi har gjort ett försök sedan op. men jag fick mens idag så nu siktar vi på försök fem (andra efter op.)! Har inga barn sedan tidigare.

    Lista 

    2/9 mjaomjao, 33 år - 3e försöket, 2a barnet 

    3/9 LifeofBullshit, 22år - 7e försöket, 1:a barnet

    4/9 knivskrik, 28 år - 3e försöket, 1a barnet

    5/9 Joozzaan, 24 år - 3e försöket, 2a barnet 

    5/9 Mor till Ella, 34år - 2a försöket, 4e barnet.

    7/9 Hedblomster, 27 år - 5e försöket, 1a barnet

    9/9 hannaa2017, 30 år, 2a försöket 1a barnet.

  • Hedblomster
    Jokri85 skrev 2017-08-10 16:17:45 följande:

    Hur går det för er Alla? När tror ni er ÄL sker?

    Använder ni ÄLtest?

    Jag tänkte börja testa ÄL imorgon med clear blue dubbel hormonindikator... så får vi se vad den visar...


    Tror jag har äl typ 22/8 så det är ett tag kvar... brukar använda äl test men känner också äl väldigt tydligt så funderar på att strunta att lägga pengar på det den här månaden. Men tycker det är ett jättebra hjälpmedel:)

    Blir femte försöket för oss... visserligen blev jag gravid på tredje men det var utomkveds så nu har jag tagit bort en äggledare. Hoppas att det ska gå vägen snart för det sliter på mig... all längtan och förväntan och sen krossat hopp varje månad. Så rädd att det inte ska gå, vissa försöker ju verkligen i flera år. Men försöker vara positiv och nyligen köpte jag faktiskt ett par bodys som var så söta. Fånigt när man inte ens är gravid men men.
  • Hedblomster

    Insåg precis att bim är vid vår fyra årsdag, vore så himla fint att få ett plus då... drömde häromdagen att vi plussade! Längtar så mycket.

  • Hedblomster
    Charlizee skrev 2017-08-26 14:24:46 följande:

    Ja även om jag intalar mig själv jag INTE ska hoppas eftersom jag vet hur jobbigt det blir när mensen kommer så gör man ju det ändå...när jag dessutom tycker mig ana något så späs det bara på. Min självkontroll när det kommer till att testa är verkligen noll, haha!! Tog ett till imorse men det var lika samma som igår men något ser jag sen vad det är återstår att se... tog isär testet för tänkte det kanske var glaset som skapade skuggan men tycker ändå att jag ser nåt? Eller vad säger ni?


    Jag ser!:)
  • Hedblomster
    Charlizee skrev 2017-08-26 16:40:31 följande:
    Gör du?? Vad glad jag blir! Efter 6 mån med synande av test så ser man ju streck på allt! Mannen tror det är testfärgen, har CB så att man alltid kan ana något? Han tror att ett positivt test alltid är jätte starkt om man är gravid... Har inga fler test hemma nu så måste vänta till på måndag! Hur går det för dig? Tycker jag känner igen ditt namn från tidigare trådar
    Ja! Ser ganska tydligt :) Men jag är inte expert på spök så det är svårt att se om det är det eller ej på bilden men det syns i alla fall och jag hoppas det är positivt! Min sambo tror också att alla test ska vara jättestarka... Håller tummarna för att det blir starkare och starkare!

    Känner igen ditt namn också, jag var i BIM mars/april/maj-trådarna men sen fick jag utomkveds och tog en paus. Nu är vi på andra försöket efter operationen så får se hur det går. När jag fick utomkveds testade jag med CB och fick supersvagt plus men det var inte spök utan positivt :) Även om det sen inte satt rätt. Min sambo trodde inte på att det var positivt förrän vi var på sjukhuset...
  • Hedblomster
    Charlizee skrev 2017-08-26 21:55:47 följande:
    Vad tråkigt att höra! Håller alla tummar för er att ni får plussa snart!! När har du BIM?

    Får bli nytt test på måndag! Hoppas det syns något då... är ju fortfarande väldigt tidigt att testa för mig...men man kan ju alltid hoppas
    Tack! Runt 5-7/9. Brukar alltid känna äl jättetydligt men det var lite svårt denna månad och tog inga äl-tester, annars brukar jag kunna säga ett exakt datum för bim. Men vi har haft sex varannan dag i alla fall så vi har gjort vad vi kan :) 

    Håller verkligen tummarna för dig!
  • Hedblomster
    Elsisi skrev 2017-08-27 09:20:55 följande:

    Är nu på BIM -4

    Skulle vänta med att testa till BIM men det räckte lite molvärk så började jag testa - herre Gud så dåligt tålamod man har!

    Översta testet är fredag och de två i mitten lördag och så idag,söndag, längst ner.

    Undrar om det bara är torkstreck?

    På det nedersta kunde man ana något även innan det torkade, men kan lika gärna vara stirrsymptom :)


    Visst kan man ana något på alla men svårt att säga om det är positivt eller tork, är inte så bra på gravtest. Hoppas det är plus!
  • Hedblomster

    Tror jag ska testa med ett predictor early imorgon bitti.... läskigt. Inget direkt som tyder åt varken det ena eller andra hållet.

  • Hedblomster
    Milou3 skrev 2017-08-30 19:28:06 följande:

    Spännande! Hur långt från äl är du?


    Hm, äl+9-10 blir det. Har bim på tisdag. Vet att det är tidigt att testa men såg någon med bim på måndag som fått plus idag så blev så sugen :)
  • Hedblomster
    Archimedes skrev 2017-08-30 18:13:54 följande:

    Jag ge också bim 4/9 och fick plus idag. Problemet är ju bara att man kommer att noja hela vägen fram till bim om att mensen kan komma


    Grattis! Hoppas allt går bra :)
  • Hedblomster

    Tog ett predictor early idag som var negativt, har bim på tisdag. Tråkigt men förra gången jag plussade hade jag också negativt vid den här tiden och supersvagt plus dagen efter bim. Då var det iofs utomkveds och kanske hade jag lägre hormonhalt pga det men men. Annars har jag nog äl i slutet av september igen.

  • Hedblomster
    Snultan skrev 2017-09-02 06:01:02 följande:

    OMG!!! JAG ÄR GRAVID!

    Ett fint starkt plus som kom direkt. Jag svävar på moln! Grät till och med en skvätt när jag såg det. HERREGUD vilken lycka. Efter 9 månader får vi ÄNTLIGEN vårt plus. Sååå sjukt! <3 Jag vaknade först för nån timme sen å tänkte jag skulle vänta lite, somnade om och DRÖMDE att jag tog ett test och det var positivt. Är detta verkligen sant!? Åh jag är så glad! =D


    Grattis!!!!!! Äntligen! Så glad för din skull!
  • Hedblomster

    Negativt test idag, bim på måndag. Känns så hopplöst. Ett halvår sedan vi började. Vet att det är helt normalt men.

  • Hedblomster
    SixxAM skrev 2017-09-03 23:11:07 följande:

    Diskuterar ni era symptom med er partner?

    Vill ju gärna berätta om allt som känns i kroppen. Men känns ändå fel om de bara ä sken grav att ge förhippningar om de blir neg på stickan trots alla symptom


    Nej, jag tycker inte att han säger rätt saker och det är så känsligt för mig... och så vill jag inte ge förhoppningar i onödan.
Svar på tråden Vi med BIM September 2017