Inlägg från: Archimedes |Visa alla inlägg
  • Archimedes

    Vi med BIM September 2017

    Hej! Hoppar in här! Vet inte exakt när min BIM är då jag precis haft ett MF. Men har köpt hem stickor som birde komma imorgon :). På gyn sa de att de tror att min äl är om några dagar. Skriver alltså in mig på listan senare. Det är iaf första försöket på tredje barnet :)

  • Archimedes

    Nu har jag kört äl stickor 1 vecka och fick fullt utslag i söndags så äl borde ha varit i måndags. Så nu är det väl bara att invänta bim 4/9. Tror jag väntar några dagar extra innan jag vågar testa eftersom jag fick ett tidigt missfall i början av augusti.

  • Archimedes

    Jag är konstant hungrig! Funderar på om min äl är senare än vad äl-testen sa? Kan det vara så? För man kan väl inte få symptom äl+3?!

  • Archimedes
    Bellabelle skrev 2017-08-24 18:17:47 följande:

    Du kan få symtom på äl+3 :D


    Jag minns inte att det har varit så tidigt med mina andra två. Tror att symptomen kom först någon vecka innan bim. Tror mer på vanliga hormoner just nu. Vågar inte annat!
  • Archimedes

    Jag tänkte vänta förbi bim. Eftersom jag jag hade MF förra månaden så har jag bara gått på äl test. Borde ha bim 4/9 men väntar nog till fredagen.. det är planen får se om jag orkar bara :D

  • Archimedes
    Elsisi skrev 2017-08-28 19:13:56 följande:

    BIM om 3-4 dagar.

    Har fått spök och torkstreck senaste dagarna.

    Nu ser Apotekets test ut så här

    Hann inte med att fota inom testtiden, men strecket dök upp inom 5 minuter. vad tror ni andra?


    Jag ser ett streck! Grattis!
  • Archimedes
    MisseKido skrev 2017-08-28 22:14:29 följande:

    Hej! Hoppar in här. Har inte försökt aktivt att bli gravid men vi har pratat lite om en trea och hade oskyddat för första gången för c.a en vecka sedan och tror att det var runt ägglossning. Så ifall det tagit sig så blir BIM runt den 4/9. Ni som har samma datum för BIM när kommer ni testa första gången?


    Flansen skrev 2017-08-29 06:16:34 följande:

    Jag har samma datum som dig (eller ev 5/9) och jag kommer kaaanske testa på torsdag och fredag med predictor early och ett annat testa tidigt. Trots att jag vet att det förmodligen knappt kommer synas något OM det är positivt. Kul med samma BIM :)


    Jag har också bim dem 4/9. Tänkte ev testa torsdag men är så himla rädd att bli extra besviken om mensen skulle komma sedan så jag ska försöka hålla mig till efter bim.. men helst av allt skulle jag vilja testa nu!
  • Archimedes
    Elsisi skrev 2017-08-29 16:25:29 följande:

    BIM -2 ungefär

    Ni som kommenterade hade rätt!

    Testade negativt med samma typ av test i förrgår.

    Hoppas det hålller hela vägen :)

    Idag kom också illamåendet!


    Grattis!
  • Archimedes
    Lilalila skrev 2017-08-29 16:31:54 följande:

    Det blir nog inget denna månad heller, har bim 1/09 o tog ett test idag cd early som man kan testa 6 dagar innan men den var helt blank :(( och så kom mensvärken också på eftermiddag. Känns så tungt just nu :(


    Ge inte upp än! Jag vet flera som aldrig plussar före bim!
Svar på tråden Vi med BIM September 2017