• Henrikzzz

    Sixpack snabbt

    Som tidigare nämnt i tråden, du måste få ner kroppsfettet. Jag kör detta när jag ska få ner kroppsfettet innan en vägning:

    - Diet. Enbart vitt kött/fisk och grönsaker till lunch och middag. Ägg/tonfisk/frukt till frukost och krydda det med cayennepeppar/tabasco eller något annat starkt, det hjälper att höja kroppstemperaturen. Du vill sikta på att äta runt 5-6 måltider per dag för att få upp ämnesomsättning.

    - Träning. 30 min carido på morgonen innan frukost. Tränar du cardio på tom mage så måste kroppen ta från fettreserverna. Kvällar kör du styrketräning i minst 2 timmar. Du vilar en dag i veckan. 

    - Vätska. Drick enbart vatten och mycket av det. En kopp kaffe skadar inte, men drick mycket vatten och drick hela tiden.

    Viktigast av allt är INGEN alkohol/socker/sötningsmedel. Inga kolhydrater heller, hade du tränat för att bli starkare eller liknande så hade du behövt det, men nu ska kroppsfettet ner och då ska kolhydraterna bort.

    Detta program är ganska extremt, men det ger snabba resultat. De flesta ger upp efter några dagar då man mår skit till en början, men det är priset för att det ska gå snabbt. För mig tar det fyra veckor att gå från 18-20% kroppsfett till runt 10% när jag tar mig an detta.

    Har också två lagkamrater som har astma och de har med sig sina inhalatorer när vi tränar, så ta med dig din när du tränar så kan du köra hårt.

Svar på tråden Sixpack snabbt