Inlägg från: Anonym (Nova) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nova)

    HÅLL KOLL PÅ ERA BARN!

    Artisten Joakim Lundell har gått ut med ett öppet brev till föräldrar. Jag tänkte att detta kan vara det bästa stället att nå så många föräldrar som möjligt. Snälla läs och inse vad era barn håller på med på internet. Det är kanske inte ditt barn, men det kan vara hens kompisar. Prata med era barn. 


    "Detta leder till 1000 tals dödshot, och våldtäktshot emot Jonna (hans fru).


    Ja dom mest sjuka saker ni kan tänka er.


    "Jag ska skära halsen av Jonna framför dina ögon bögjävel"


    "Jag ska flå din hund levande"


    Detta är skrivet av BARN!

    Detta är enbart vad som händer online!
    Detta är vad som sker i verkligheten.
    Stenar kastade på vår hund, 100 tals äggkastningar på fönster, 3 förstörda bilar.
    Utemöbler förstörda, poolen förstörd, ja i stort sätt ALLT är förstört.
    Trakaserade dag som natt i hemmet och utanför.


    Vi är idag så pass trakasserade att vi har personskydd anställt.
    Summan av det hela är att det vi fått utstå är mer än nån borde på 32704328 livstider.
    Vi är slut,
    Vi är totalt sönderkörda i huvudena...
    Jag är labil...
    Jag är orolig för Jonna.
    Hon mår verkligen inte bra."


    Läs hela brevet här nouw.com/joakimlundell 


    Jag kan knappt förstå hur sjuka saker BARN skriver, men jag har själv hängt på youtube sedan mina tidiga tonår så jag har läst och sett en hel del själv. Vissa som skriver sådana här grejer är inte ens i tonåren än, hur ser vår framtid ut om den yngsta generationen beter sig så här mot andra människor? De har ingen respekt över huvud taget och det måste få ett slut. Det skrämmer mig ärligt. 

  • Svar på tråden HÅLL KOLL PÅ ERA BARN!
  • Anonym (Nova)
    Anonym (WHO?) skrev 2017-08-16 10:42:59 följande:

    Artisten Joakim Lundell.....aldrig hört talas om. Vem är det?


    Spelar det någon roll vem det är? Han har legat på förstaplats på Spotify tre gånger med olika låtar. Han är dessutom youtuber tillsammans med sin fru Jonna. Kanalen heter "Jocke och Jonna" om du är mer intresserad. 
  • Anonym (Nova)
    Påven Johanna II skrev 2017-08-16 10:46:00 följande:
    Är inte det den där knarkaren som kallade sig för "Jockiboi" och som låg i en soffa efter att han smetat in sig med sitt eget bajs? 
    Och någon undrade varför jag inte skrev "Jockiboi" i inlägget. Vad han gjort och inte gjort förr spelar ingen roll, eller är det det ni säger till era barn? "Om en person har gjort dumma saker så har du all rätt att våldtäktshota hans fru och kasta stenar på hans hund och förstöra hans tomt, lilla kalle. Självklart, han får väl skylla sig själv. :)" ?
  • Anonym (Nova)
    Regndamen skrev 2017-08-16 11:26:40 följande:

    Jag är inte helt säker på att jag tror på honom.


    Vad är det du inte tror på? Det är ju bara att kolla kommentarsfältet på deras videos så har du bevis svart på vitt. 
  • Anonym (Nova)
    Påven Johanna II skrev 2017-08-16 11:26:49 följande:
    Men barn och ungdomar som beundrar personer som Joakim Lundell och hans fru är ju barn till människor som fungerar på liknande sätt som Joakim Lundell och hans fru. De saknar därför föräldrar som kan agera på vettiga och föredömliga sätt. Barn till föräldrar som agerar på vettiga och föredömliga sätt har inte något intresse av J & J och deras likar. 
    Ursäkta? Du är verkligen helt ute och cyklar. För det första är Jocke och Jonna bra förebilder, de har tagit sig UR missbruk, alkoholism, självskadebeteende och har båda överlevt sjukt hemska barndomar. Jocke blev våldtagen som barn och har haft en rent förjävlig uppväxt så det är otroligt inspirerande att se en sådan person som gått igenom så mycket skit, varit hemlös och inte velat leva utvecklas och ta sig ut all skit. Det är absolut inte bara barn som har dåliga föräldrar utan vett som kollar på dessa personer på youtube, men jag börjar inse vilken typ av föräldrar som uppfostrat barnen som skriver så här. Det kan lika gärna vara dina barn om du har några, du har verkligen uppfostrat dom väl. "Deras likar", usch. Du bara älskar att placera människor i fack visst gör du :) 
  • Anonym (Nova)

    Jag är rent ut sagt äcklad och chockad av den här kommentarstråden, men jag förstår nu. Jag förstår vilka barn det är som gör sådant här, det är de barnen vars föräldrar tycker att andra är under dom. Att alla som varit fast i missbruk är dåliga personer och att folk får skylla sig själva för saker dom är med om. Riktiga sådana överklass-wannabes som är sådär äckligt PK inför andra men har så mycket hat inom sig som de spiller ut inför sin barn som i sin tur härmar dom. Detta kommer inte att lösas innan varenda en av er dör, men då har ni ju tyvärr lämnat er avkomma på jorden redan och ännu en generation full med hat och egoism är född. Usch. Skaffa lite empati eller kastrera er, tack.

Svar på tråden HÅLL KOLL PÅ ERA BARN!