Inlägg från: Ciconiidae |Visa alla inlägg
  • Ciconiidae

    Gravida singlar

    Jag är gravid med andra barnet och singel. Men det finns ingen pappa utan båda barnet är genom insemination på klinik. ;)

  • Ciconiidae
    Noanda skrev 2017-08-25 22:43:39 följande:

    Jag hade också planer på det innan detta hände. När har du bf?

    Jag har 26/3


    Jag har bf 30/4, så är väldigt tidigt i graviditeten än. Vecka fem är jag i.
  • Ciconiidae
    adelante skrev 2017-09-04 00:34:28 följande:

    Jag är gravid och singel, men den man som jag träffat från och till under ett års tid gick under jorden när jag sa att jag var gravid.

    Tycker det är svårt att hitta grupper/bloggar/annat om andra i samma situation, men kanske jag som letar för dåligt. För att inte tala om kvinnor som faktiskt vill fortsätta dejta fast de är gravida, för det verkar ju typ vara det värsta man kan göra... ;)

    Jag har tidigare fått veta att jag inte kan bli gravid på naturlig väg, så jag har fortfarande svårt att fatta det här... :) men om allt går som det ska så är jag beräknad sista februari. 36 år, sthlm


    Åh grattis. Jag vet två kvinnor som dejtat annan än pappan till barnet under graviditeten. Den ene är fortf gravid så vet inte hur det slutar och den andre föyttade ihop med killen innan barnet fyllt ett. Det är så olika det där. Själv vill jag inte ha ett förhållande nu så håller mig borta från marknaden. :)
  • Ciconiidae
    MissisDee skrev 2017-09-04 22:08:28 följande:

    Han vill ha delad ekonomi, vilket jag skulle påstå att han vill ha kontroll över mina pengar


    Delad ekonomi innebär att ni har separat ekonomi, gemensam ekonomi är när ni har pengarna tillsammans. Ni kanske behöver prata lite ler så ni förstår varandra.

    Ni båda kommer vara barnets föräldrar även om ni är separerade, barnen har rätt till er båda och du kommer inte kunna neka umgänge dem emellan.
  • Ciconiidae

    Hade varit kul med en facebookgrupp för gravida singlar. Jag är med i några fb-grupper för gravida men känner att det inte är riktigt samma för mig. De har alltid en partner som kan hjälpa till med att skruva spjälsängen, handla choklad eller ta hand om de andra barnen. Jag har valt detta själv men hade varit skönt att prata med andra som har lite samma förutsättningar. Hur känner ni?

  • Ciconiidae
    adelante skrev 2017-09-06 20:11:54 följande:

    ???? älskar mina 4 frågetecken. Kan inte göra något åt dem tyvärr, tror det är något med den här sidan och min mobil ????????????


    Emojis blir frågetecken.

    Osäker på om det finns en gravidgrupp för singlar. Sådana grupper är ju hemliga och skapas från ett annat forum många ggr.
  • Ciconiidae
    Crazzy skrev 2017-09-12 19:37:51 följande:

    Asså förlåt, men jag hoppas verkligen att det här är ett dåligt skämt. Du kan inte lämna någon för en sån skitanledning och sen tro att du har rätt att ta ifrån honom barnet? Han har rätt till hälften av barnets tid, oavsett vad du tycker om honom.

    Till resten av er gravida singlar önskar jag bara lycka till, glöm inte att ta hjälp av vänner och familj när barnet kommer!


    Jag misstänker att det är ett troll. Fick inte ihop det där med ekonomin heller. Att han vill ta alla hennes oengar pga delad ekonomi, makes no sense.

    Tack, det är andra barnet som singel så det ska nog gå fint. :). Mamma blir pensionär i samma veva som barnet kommer så jag får säkert en del hjälp. :)
Svar på tråden Gravida singlar