Inlägg från: adelante |Visa alla inlägg
  • adelante

    Gravida singlar

    Jag är gravid och singel, men den man som jag träffat från och till under ett års tid gick under jorden när jag sa att jag var gravid.

    Tycker det är svårt att hitta grupper/bloggar/annat om andra i samma situation, men kanske jag som letar för dåligt. För att inte tala om kvinnor som faktiskt vill fortsätta dejta fast de är gravida, för det verkar ju typ vara det värsta man kan göra... ;)

    Jag har tidigare fått veta att jag inte kan bli gravid på naturlig väg, så jag har fortfarande svårt att fatta det här... :) men om allt går som det ska så är jag beräknad sista februari. 36 år, sthlm

  • adelante

    Tack! Är det sant? Hopp om livet. Till och med mina vänner har sett på mig med väldigt skeptisk blick när jag har sagt att jag vill fortsätta dejta. "Ja det får du kanske vänta ett tag med nu..." "...För att...?" Än så länge är jag ju mest tjock ???? men med mindre mage än många killar jag träffat så why not liksom. Hela den här gravidgrejen är ju som sagt rätt ny för mig, och i många avseenden känns det som att åka tillbaka många år i tiden. (Inte bara med dejtande utan även vårdpersonal som säger "åh det är bara NATURLIGT" på allt man tar upp. "Jag mår så illa att jag inte kan ta mig till jobbet." "Åh det är bara naturligt, tänk positivt- det är ju för att något magiskt händer!" "Jo men jag kommer inte upp ur sängen..." "Då får du bara ligga kvar" tack... betalar du min lön? )

  • adelante
    Noanda skrev 2017-09-04 20:01:16 följande:

    Grattis! Vad roligt att du blev gravid fast du fått veta att det inte skulle gå på naturlig väg!

    Tråkigt att mannen försvann och struntar i sitt ansvar.

    Klart man kan dejta fast man är gravid!

    Jag talade om för mitt kommande barns far att vi inte kunde vara mer än vänner tre veckor innan jag upptäckte att jag var gravid.

    Han är glad över graviditeten men ledsen över att vi inte är tillsammans, att vi inte är "en familj".

    Jag kan inte låta bli att ta på mig det, har dåligt samvete och känner mig ledsen i bland. Men det kommer väl ordna sig med tiden.

    Kul med någon i min ålder som också väntar första barnet! Känner mig gammal när jag hänger i trådar med andra som väntar första. De är tio, femton år yngre! ;)


    Tack Ja det är overkligt ????

    Det är trist. Men det var en invecklad relation så är väl eg inte förvånad. Jag är mest förvånad över att han inte är intresserad av att veta om jag fortfarande är gravid eller inte, tänker att det för egen del hade varit skönt att vara lite förberedd på vad som händer i framtiden. Typ faderskapstest. Men men.

    Du det dåliga samvetet- tell me about it! Men för min del på ett annat sätt "ska jag verkligen behålla ett barn som inte får en pappa" (med anledning av att min pappa var frånvarande) Men jag tänker för din del så hade du ju inte blivit lyckligare av att vara med någon du inte vill vara med och ni kommer antagligen att vara två mycket mer harmoniska föräldrar när det blir så här än om det hade varit på det andra sättet? Det är ju alltid jobbigt att göra någon ledsen men... ja. Du har ju varit ärlig med vad du känner.

    Hahaha jag kände mig gammal när en kompis till mig berättade att kvinnor i Stockholm skaffar barn runt 30, trodde det var mycket högre- tänkte att jag låg väl i fas ????
  • adelante

    Älskar att jag inte bara kan skriva ett frågetecken längre, tydligen ???? Kan man inte redigera sina inlägg här?

  • adelante

    Ja, jag har varit nära många gånger att höra av mig för att höra hur han tänker, men hans uteblivna svar är ju svar nog och det är som du säger, det är han som försvinner. Och man vet aldrig vad framtiden bär med sig, så klart. Jag hoppas för hans skull att han tänker till ordentligt, allt kommer ju i kapp en förr eller senare.

    Anyway, så hur mår du? Har din graviditet varit bra hittills? Och vi var inte många gravida singlar, hänger inte de på familjeliv? ????

  • adelante
    Ciconiidae skrev 2017-09-06 17:40:22 följande:

    Hade varit kul med en facebookgrupp för gravida singlar. Jag är med i några fb-grupper för gravida men känner att det inte är riktigt samma för mig. De har alltid en partner som kan hjälpa till med att skruva spjälsängen, handla choklad eller ta hand om de andra barnen. Jag har valt detta själv men hade varit skönt att prata med andra som har lite samma förutsättningar. Hur känner ni?


    Ja verkligen! Jag har inte gått med i några gravid-grupper alls än eftersom jag fortfarande inte berättat för alla, men skönt att kunna dela det med andra i liknande situation. Men det måste ju redan finnas? ????
  • adelante

    ???? älskar mina 4 frågetecken. Kan inte göra något åt dem tyvärr, tror det är något med den här sidan och min mobil ????????????

Svar på tråden Gravida singlar