• PatrikE

    Jag blev lämnad i vecka 16, abort?

    Hej

    förts vill jag säga att det är DIN kropp, vad ditt ex säger, tycker eller vill saknar betydelse, det är DITT liv och DIN kropp du bestämmer!.

    sedan att han inte "vill" vara far till barnet kan han ta och stoppa upp någonstans, rent juridiskt är det även hans barn såvida du inte vill ha någon kontakt med honom såklart, han är även enligt lag skyldig att hjälpa till med underhåll osv för barnet oavsett om du inte vill ha någon kontakt med honom, eftersom han sagt att han "inte vill vara pappa till barnet" verkar det inte direkt treligt att han kommer kräva delad vårdnad heller, vilket gör att du blir ensamstående förälder med enskild vårdnad - det är alltså detta du ska ta ställning till

    Kan inte tala om för dig hur du ska göra men det är ditt beslut inte hans.
    har ni dessutom en lägernhet el liknande som mannen har kontrakt på men inte du
    så har du om ni varit ihop i 2 år även besittningsrätt och uppenbarligen behovsrätten till densamma (gäller även om du/ni hyrt den i andra hand), alltså inget du behöver oroa dig för.

  • PatrikE
    Anonym (Arg!) skrev 2017-08-23 12:48:33 följande:

    Blir så arg att det finns så vidriga män. Vadå, agera pappa till någon annans ungar men vilja tvinga sitt ex till abort trots att han var med på noterna från början? Inte nog med det så är hon i slutskedet av sin fertilitet, och fostret är redan 16 veckor!

    Nej TS finn din styrka och skit i den egoistiska, omogna kräket. Du må vara ledsen nu men du kommer med tiden sannolikt bli ilsken över hans agerande och krav. Det enda som har någon minsta betydelse är din vilja.


    Håller med, är själv man men vissa men är verkligen svin rent ut sagt, och vissa kvinnor om ej mindre vanligt, i mina ögon är en person som beter sig på detta vis inte mycket att hålla fasst vid...precis som i visan slå dig fri -lev ditt liv...
Svar på tråden Jag blev lämnad i vecka 16, abort?