Inlägg från: Iden |Visa alla inlägg
  • Iden

    väcka barnet var 3:e timma??

    Det är just för att bebisen är svårväckt som ni ska väcka. De sparar energi genom att sova och risken är att blodsockret sjunker så att de inte går att väcka alls sen. Lita på bm och lyssna på deras råd.

  • Iden
    buskar skrev 2017-09-01 10:07:23 följande:

    Tack för svaren

    Hur lång tid.gick åt till att ge babyn mat? Just nu tar det uppemot en timme för.vårt barn att äta, vi tränar 30 min amning, och pumpar ut bröstmjäök som vi sedan ger honom i napp då amningen inte fungerar så bra ännu. Sedan skall det bytas.blöjar,

    så med varje uppvakning, matning, blöjbyte, osv har det gått 1 och en havtimme

    Så vi är i och babyn är i princip.vakna en och en halv timme, och sover en och en halv timme

    Väldigt påfrestande

    1. Hur gjorde ni?

    2. Hur lämge körde ni på detta schemat, dagar, veckor, månader? Såg att du majken33 höll på i 3 veckor, ni andra?


    1. Vi gjorde precis som er. Jag var helt slut. Gav upp amningen efter tre veckor för dottern fattade inte och jag orkade ärligt talat inte mer. Med flaskan blev allt så mkt lättare, men vill man väldigt gärna amma så får man ju kämpa på. Tre timmar räknas ju dessutom efter varje påbörjad matning. I början förde vi anteckningar om tidpunkt för matning och hur många ml hon fick i sig. (Vi fick tilläggsmata med kopp en hel del).

    2. Vi höll nog på 2-3 veckor. Tills hon började signalera efter mat själv. Enligt bm på BB så var det tillåtet för oss med ett längre sovpass per dag, men då kanske 4-5 timmar, aldrig längre. Som tur var sammanföll dotterns dygnsrytm med våran så vi tog den sovstunden på natten.
Svar på tråden väcka barnet var 3:e timma??