• Ellie

    Är det dåligt med livmoderkramper vid IVF?

    Vad jag har hört spelar kramperna ingen roll för chansen att lyckas bli gravid. Vet inte säkert om det stämmer, men jag tycker det låter rimligt att det hinner fästa bra mellan kramperna, och jag tror inte det lossnar så lätt. Jag har dock själv inte haft några.
    En blastocyst är väl 5-dagars? Jag har fått en ET och en FET, och bägge gångerna testade jag (oerhört svagt) positivt runt 6e ruvardagen. Jag orkade inte vänta till testdag utan testade varje dag från dag 4 :) Vågar du prova i förväg så kanske det ev kan lugna dig lite om det blir positivt, men är det negativt betyder det inte att det inte kommer bli positivt senare.
    Hur du än gör - lycka till! Jag tror du har lika goda chanser som utan kramper.

  • Ellie
    Jag är bara jag skrev 2017-09-08 22:02:25 följande:
    Kan folk bli gravida som hårdtränar, super, knarkar, väger 200 kg och äter farliga mediciner så tänker jag att man kan bli gravid trots kramper också. Om läkaren sagt att det är ofarligt så lita på det du.
    Folk blir ju dessutom gravida trots att de har sex flera dagar i rad och får livmoderkrampande orgasmer :)
  • Ellie
    Jossan1986 skrev 2017-09-14 20:16:01 följande:
    Vill bara uppdatera tråden om min oro för kramper. Trots dessa kramper har jag nämligen idag testat ett starkt pluss! :D Jag och min man är såååå överlyckliga! Hoppas bara det håller hela vägen nu fram till v 12 och vidare också! För kramper har jag fortfarande. Men gravid går det att bli med dessa kramper iaf! :D
    Kram på er alla!
    Grattis!! Håller tummarna att det går hela vägen :)
Svar på tråden Är det dåligt med livmoderkramper vid IVF?