• Blue113

    Problem med ergobaby 360

    Jag har en babybjörn one som jag köpte till första sonen som jag bar ofta på. Men nu med bäbis numer 2 så måste jag börs honom jämt. Blev rekommenderad att köpa en ergobaby 360 då jag får ont att bära sonen länge i babybjörnen.

    Men nu till mina funderingar, känns som jag är helt dum, hat kollat på deras "video" så man sätter selen rött.

    Jag känner av ryggen/axlar fortare i ergobabyen, tips på de?

    Sedan tycker jag de är skit krångligt att sätta i bäbisen i selen? Är de meningen att man ska knäppa knäppet där bak mellan skulderblanden? Då måste jag ha den så utsläppt och kan inte ensam dra åt den som jag vill ha.

    Just ni använder jag bara ergobabyn hemma när jag har tid att sätta i honom långsamt och när jag vet att jag inte ska bära så länge.

    Babybjörnen är ju sjukt mycket smidigare att ta i och ur bäbis och går fort att knäppa och känns mycket tryggare när man ska sätta i dem. Eftersom knäpperna är på framsidan så jag alltid kan ha en hand minst på bäbis.

    Jag kanske har missat något med ergobayn som är en viktig funktion tänkte jag?:)

    Tack på förhand,

  • Svar på tråden Problem med ergobaby 360
  • Blue113

    Okej tack! Mm du behöver aldrig knäppa nackspännet? Jag har de väldigt löst så jag ska nå att knäppa den lätt:p

    Känns som jag skulle vilja ha nackspännet mer spänt, för jag får typ skavsår i armhålan om jag bär länge för att axelbanden sitter så nära där.

  • Blue113
    Guapa skrev 2017-09-09 11:26:03 följande:

    Det är steg nr 3 jag inte får till. Når helt enkelt inte bandet i nacken om det är i det läge jag vill ha det.


    Samma här, för att jag ska nå att knäppa nackspännet så måste jag ha den högre än vad jag vill ha den. Gör exkat som ergobabys instruktions video när jag tar på mig den. Kanske har för korta armar?hehe
Svar på tråden Problem med ergobaby 360