Inlägg från: Anonym (Kåt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kåt)

    Min kollega är för snygg!

    EnAnonumius skrev 2017-09-13 12:06:56 följande:
    Ja och då skall du aldrig straffa någon annan för detta. det är inte kvinnas fel att DU distraheras av henne. Det är du som skall flytta på dig själv eller lära dig att hantera dig själv i stället. Skall det vara så jävla svårt för dig att fatta detta?

    Som jag sa i ett tidigare inlägg.
    Vem fan behöver radikalfeminister som fiender när det finns män som DU?
    Det tänker jag inte göra. Jag har en senior befattning och är betydligt viktigare för företaget än en nyutexaminerad designer.
  • Anonym (Kåt)
    Anonym (mmm) skrev 2017-09-13 14:03:56 följande:

    Jobbigt läge.. Tänk på vad härligt det skulle vara att stå bakom henne och sära upp skinkorna och trycka in den och se the "glory hole" pulsera med dina stötar.
    Hon är trång  - och djup! Förmodligen det skönaste du någonsin kommer att få.
    Allt inom räckhåll för dig.


    Jo man har tänkt en hel del på det :)
    Anonym (Fantisera) skrev 2017-09-13 14:07:00 följande:

    Använd denna kåthet för att piffa upp ditt eget sexliv där hemma. Fantisera om henne när du runkar, när du knullar med frugan. 


    Det gör jag redan så klart
  • Anonym (Kåt)
    Hugful80 skrev 2017-09-13 22:39:08 följande:
    Så du jobbar på ett skönt dotcomföretag på 90-talet? Hippt. Verkligen.
    Det var därför jag satte hippt inom citationstecken. Jag tycker det är lite larvigt nämligen, men IT-foretag idag sätter stor vikt vid att ha en rolig arbetsmiljö.

    Vi har ett korpenlag i fotboll, ölkyl pa kontoret osv. Det dog aldrig ut när nittiotalet var över.
  • Anonym (Kåt)
    EnAnonumius skrev 2017-09-14 01:51:31 följande:
    Du är en patetisk fjant som låter din kuk styra.
    Även om du ger henne "goda vits ord" och hon blir sparkad p.g.a av arbetsbrist så är du ändå dum i huvudet för att det är i grund och botten handlar om att du låter din kuk styra din hjärna du har mellan axlarna.
    Okej jag är patetisk. Det förändrar inte faktumet att hennes närvaro påverkar arbetet negativt.
    EnAnonumius skrev 2017-09-14 01:51:31 följande:
    Skiter högaktningsfullt i vilken "viktig befattning du har". Det var knappast det det handlade om. Det handlar om dina egentliga bakomliggande anledningar till att du sparkar henne.
    Fast då du verkar ju ha samma IQ-nummer som din kuklängd, så kan man ju knappast förvänta sig att du skall förstå detta.

    Fler korkade idiotargument du skall koma med som svar?

    Som sagt VEM behöver radikalfeminister som fiende när det finns patetiska fjantar som dig till män som sitter och bekräftar att radikalfeministerna har rätt, män är idioter och dräglande grottvarlser som enbart tänker med kukhuvudet.
    Jag fattar, du gillar inte mig. 

    Har inga argument, jag startade tråden för att få råd, och det hittills bästa rådet är att jag och tjejen i fråga inte bör jobba ihop.
  • Anonym (Kåt)
    EnAnonumius skrev 2017-09-14 03:34:31 följande:
    Ja och det skall tjejen få sota för för att du inte kan hantera det?
     Tjejen skall få sota för att du inte kan hantera det och skall dölja detta med sparka tjejen med "goda vitsord" och skylla på arbetsbrist.

    Ja ohört vuxet och moget.
    Anonym (Kåt) skrev 2017-09-14 02:39:45 följande:
    Jag fattar, du gillar inte mig. 
    Jasså gillar jag inte dig?  Enligt vem?  Har jag skrivit att jag inte gillar dig? Nehej nej det hade jag inte. 
    Hade jag inte gillat dig så hade du fått veta det i klartext också av mig.
    Jag känner inte dig privat så jag kan inte ta ställning om jag skall gilla dig eller inte.

    Men du har en pissdålig och totalt omogen attityd kring hur du skall hantera problemet, även om en skribent hade rätt du skall inte jobba ihop med tjejen. Men du är för feg att ta tag i det på rätt sätt. Utan du väljer en ynkryggs utväg i stället. Just det och det är därför DU skall sluta. Det är ju du som har problemet inte tjejen. Sedan så köper jag inte dina snyftförklaringar med att du är en s.k "nyckelperson" och därmed "viktig" för företaget.
    Det är DU som har problemet, inte tjejen.
    Lämna företaget, du kan säkert få goda vitsord du med.

    Det händer hela tiden att folk sparkas av olika skäl med förevändningen arbetsbrist... men jag fattar vad du säger, att det inte är helt schysst. 
  • Anonym (Kåt)
    Anonym (42) skrev 2017-09-14 04:35:37 följande:

    Problemet ligger hos dig så lösningen borde vara att du jobbar med dig själv så du nlir en bättre människa. Gå till en psykolog kanske? Att sparka en duktig, nyexad ambitiös tjej för att du har problem är inte en bra lösning! Bättre om du ber om att få byta team eller söker nytt jobb. Ja, eller så blir du en bättre människa, en som andra kan jobba med.
    Jag tänker inte byta jobb, jag trivs där jag är. 

    Hon vet ju med säkerhet om att hon klär sig som hon gör och vilken effekt det kan ha på hennes manliga kollegor. Hon är inte helt oskyldig i detta.
  • Anonym (Kåt)
    Anonym (42) skrev 2017-09-14 04:57:50 följande:

    Du behöver inte säga upp dig. Du kan byta team, eller som sagt bli en bättre människa och verkligen lösa DITT grundproblem!
    Vadå byta team? Det finns bara ett team här inom mitt område. 
  • Anonym (Kåt)
    Anonym (mor) skrev 2017-09-14 07:17:24 följande:
    Istf att ligga med henne och sedan se till att hon får kicken så SKULLE du ju kunna välja att förklara för jäntungen att man klär sig inte som en slampa på en arbetsplats!
    Du har inte läst tråden? Vi har ingen som helst klädkod på mitt jobb, folk kommer i flip-flops och shorts, så det kortet funkar inte riktigt. 

    Och jag har ju nu dessutom bestämt mig att inte ligga med henne, men att vi inte kan jobba ihop.
  • Anonym (Kåt)
    Anonym (Tjej) skrev 2017-09-14 08:50:31 följande:
    Hahaha, " hon klär sig så för att hon vill ha uppmärksamheten" O hur vet du det? Har du frågat henne?  Jag brukar klä mig för mig själv o ingen annan ÄVEN om jag klär mig utmanade!
    Grow up!
    Vad är en annan anledning?
  • Anonym (Kåt)
    taquine skrev 2017-09-14 11:57:58 följande:
    Men ge dig, du har inte ens ett eget skrivbord eller rum utan måste dela med "en ung snygg tjej" Du är väl lika misslyckad och micropenisad som resten av nissarna som häckar här inne. Ta hand om din fru istället, är garanterat säker på att tjejen vill ha snygga unga killar istället.
    Vad menar du misslyckad? Jag är 34 år, tjänar över 800 000 per år, och min penis är väl ganska normal. Jag har ett bra liv. 
Svar på tråden Min kollega är för snygg!