• Anonym (Hon)

    Deprimerad flickvän.

    Hej TS. DU kan inte få henne att må bättre genom att ösa kärlek över henne eller pusha henne. Det ända det leder till är att hon får panik. Du måste låta henne vara. Låt henne vara hemma själv. Hon har ju utryckt att hon tycker att ni umgås för mycket och att hon måste få sakna dig. Lyssna på vad hon säger. 


    Det låter som om hon har tappat sina känslor för dig och det ända du kan göra då är just att backa. Att ösa kärlek över henne ger bara panik och avsmak. Skulle också gå och lägga mig. 
    Min tjejkompis har precis gjort slut med sin kille och de hade det precis som ni. Hon var deppig och hade panikångest, han kvävde henne för att försöka göra henne glad. Han gjorde då slut för att få en reaktion av henne. Hon blev ledsen men lättad. Hon fick snabbt upp kontakten med en gammal flamma(som hon snaphattat mycket med) r. Hennes ex hade panik och var på henne medans hon bara äcklades av honom. Nu har hon träffat den gamla flamman i någon månad, och exet har slutat höra av sig. Och nu känner hon att flamman bara var en rebound och hon saknar sitt ex. 
    Jag ska tillägga att hennes panikångest och depression försvann samma dag som det tog slut med exet. 

    Så vill du behålla henne, BACKA!! Sluta säg att du älskar henne, hitta på egna saker själv. Hör inte av dig. 

  • Anonym (Hon)

    Som sagt... Du hjälper inte henne genom att älska ihjäl henne. Som någon skrev så kommer hon bli ännu mer avtänd på dig. Därför måste du BACKA:
    Du hjälper ingen med ditt toffelbeteende. 
    Om du älskar henne så ska du backa. Har inte sagt att du ska göra slut, men hon verkar ju vara mer deppig med dig och eftersom hon både säger att ni umgås för mycket och att hon inte vet om hon vill vara ensam, så måste du lämna henne ensam, för hon verkar ju mer säker på att hon vill vara ensam. 

    Hon är en vuxen människa och du kommer aldrig att kunna få henne att må bättre, vad du än gör. Hon undrar varför du orkar med henne men hon gör inget åt det själv. 

    Var inte korkad, Erik.

Svar på tråden Deprimerad flickvän.