• Anonym (yg)

    Deprimerad flickvän.

    Många varningsklockor!

    "Hon är deprimerad", hur kommer det sig att hon pratar med en annan kille från jobbet på snapchat? 

    Hon säger inte att hon älskar dig, vill inte krama dig!

    Tycker du gjort mer än vad du ska, du får tänka på att du kan kväva henne också.
    Om du ger henne intrycket att "jag finns här för dig hur du än beter dig", så kan hon utnyttja det och fundera på om hon vill lämna dig eller inte!

    Tycker INTE du ska göra som andra säger, fortsätta pusha, snarare tvärtom, du ska ställa ultimatum till henne, lite - ryck upp dig eller så får vi börja fundera på hur vi skall ha det!

    Jag anser hon håller dig på halster, ha detta i åtanke, hur kan hon orka med/vilja prata med den andra killen? Det är absolut inte rätt läge att blanda in en annan man i eran situation just nu!

    Jag tycker du ska tänka på dig själv, visa att du menar allvar och att du inte orkar detta längre, det är det bästa sättet att få tillbaka henne i ditt liv, inte tvärtom och kväva henne!

  • Anonym (yg)
    Anonym (Hm) skrev 2017-09-14 12:37:10 följande:
    Japp. Och betänk även att det du beskriver är vanligt att killar gör mot tjejer dom tröttnat på när dom är otrogna. Säger att dom är deprimerade och drar sig undan men egentligen är dom bara ointresserade och slutar ge kärlek.

    Sen vips har dom visst en annan tjej dom inte alls är deprimerade ihop med.

    Om hon verkligen mått dåligt och varit en bra tjej hade hon talat ärligt med dig och visat oro att Du ska tröttna på Henne när hon mår dåligt.

    Tror inte att hon mår dåligt alls.
    Och vice versa! EXAKT samma sak gäller när tjejer är "deprimerade"
Svar på tråden Deprimerad flickvän.