Inlägg från: SoSS15 |Visa alla inlägg
  • SoSS15

    Vi som planerar att sätta igång med syskonproduktion vår/sommar 2018

    Hej!
    Vi har en dotter på 3 år, och planerar sätta igång i vår. Tanken var att börja försöka redan nu i november, men av praktiska skäl har vi valt att skjuta upp det lite så det blir att börja försöka i mars-april kanske. :)

    Är så nervös så det är inte klokt! Och längtar ihjäl mig! Vår dotter var inte planerad utan en lycklig miss från vår sida, så det här kommer bli första gången vi verkligen försöker. Och det känns pirrigt att vara med om hela det förloppet! 

  • SoSS15
    Korvstroganoff skrev 2017-09-15 17:12:35 följande:
    Åh vad kul! Ja, vi börjar nog också där i krokarna! Om vi inte försöker en liten vända vid årsskiftet! Är så taggad :D

    Vår var också en liten (men ändå inte) hoppsan så det är väldigt spännande! Har ni tänkt använda er av ägglossningstest eller så?
    Nej, kommer nog inte använda ägglossningstest i början, men om det går mer än 6 månader utan ett plus så kommer jag nog kanske testa det :) Min cykel är väldigt oregelbunden så att ha så många ägglossningstest skulle nog gå på en förmögenhet x'D ... 
  • SoSS15

    Hur går det för er andra? Har ni några saker ni börjat med redan nu? Förberedelser eller någonting alls? :) 

    Jag äter sedan länge vanliga vitaminer, försöker även gå ner i vikt och träna upp lite muskulatur, vilket dock inte går särskilt bra, misstänker att jag har en sjukdom och om så är fallet blir det att skjuta ännu längre på syskonverkstaden, usch så ledsen jag kommer bli då! Men försöker att tänka positivt! :) 

  • SoSS15
    13axdal13 skrev 2017-12-30 20:44:30 följande:

    hej här har ni en till som vill ha ett syskon till mina två skönheter på snart 9 och 6 år. de längtar så efter ett syskon med. 
    Jag är dock lite tveksam på när vi ska sätta igång bebisverkstan. Vi har blivit gravida på första försöket med båda två så tror ju att det kommer gå rätt snabbt. 


    Jag skulle dock vilja gå ner ett visst antal kilon först, tror annars att min knä kommer balla ur. Sen vill jag helst inte vara tokgravid under hockeysäsongen då jag är hockeytränare men det är nog svårt att undvika.. :P sen börjar jag min tillsvidare tjänst nu i januari och då känns det ju lite knasigt att bli gravid det första man gör..
    så är lite fundersam på hur jag ska göra.. M

    Men följer gärna er.. 


    Jag kämpar också med att gå ner i vikt, har inte jättemycket att gå ner, men för att hjälpa kroppen inför en graviditet vill jag även bygga lite muskler i framförallt rygg och knän! :) 

    Jag tar examen och börjar jobba i juni på heltid, så jag vill inte heller bli gravid det första jag gör, men jaa... Så vi får se, vi kanske får skjuta på det tills hösten :/ även fast man längtar ihjäl sig! 
  • SoSS15

    Nu ni tjejer! Nu har vi spikat exakta månaden vi ska börja i... *trumvirvel*

    Det blir att göra första försöket på ägglossningen i JULI! :D Åh jag är så lycklig! Då har jag tagit examen och jobbat en månad! Och förhoppningsvis har jag lyckats träna upp kroppen lite så jag klarar tyngden bättre! Och vår dotter blir 4 i september så det känns alldeles lagom för oss! Hoppas det tar sig snabbt! :D tiiihii

  • SoSS15

    Jaa det är jätteskönt att ha bestämt det liksom... Men nu har jag fått ett problem som jag inte är jätteglad för, min oregelbundna menscykel har kommit tillbaka. Snyft!!! Det suger verkligen, tror inte ens jag haft ägglossning än och jag är 11 dagar "över tiden" från den cykel jag hoppades att jag skulle få ha kvar... suck... Jaja, får ta det problemet i sommar när det är dags att börja försöka, men hoppet att bli gravid snabbt sjönk ju med ena :((

  • SoSS15

    Hur går det för er tjejer? Några som har börjat än? :) 

    Här har jag precis gått med i MammaFitness för att kämpa med lite kost och träning innan bebisverkstaden tar fart! Hoppas på bra resultat nu när min motivation är på topp! 

    Snart har jag tagit examen och snart börjar jag arbeta heltid, vilket känns toppen, och så är jag så nervös och pirrig inför att börja på syskonverskaden om så kort tid! :D hihi

  • SoSS15
    Baraentilligen skrev 2018-04-29 19:11:11 följande:

    Här blev det plus för några veckor sen! Är nu i vecka 6+6 och har bf i mitten av december :)


    Ååh grattis! :D Hoppas allt går vägen! 

    Hur känns det? Har det sjunkit in än? :) 
  • SoSS15
    Baraentilligen skrev 2018-04-30 15:13:22 följande:
    Nu går man bara och oroar sig för missfall konstant... Aldrig nöjd ;) Är nog försiktig med att ta något för givet än. Har bara berättat åt våra föräldrar ännu så antar att det känns mer riktigt sen efter kub när vi börjar berätta åt folk :) Blir konstant påmind om graviditeten åtminstone pga illamående och ömma bröst ;) Håller tummarna för alla som ska köra igång verkstaden!
    Låter bra att ha symtom, och att inte berätta för alla! :) 

    När vi blev oplanerat gravida med vår dotter berättade vi för allt och alla nästan direkt, runt v. 7, men denna gång är jag säker på att vi inte ska säga till någon förrän efter första ultraljudet... xD 
  • SoSS15

    Här är jag inne på dag 2 med mens, som kom nästan en vecka tidigare än jag trodde... Är så trött på att mensen ibland har långa cyklar och ibland mer normalkorta... Men jaja, hoppas att man kan pricka in ägglossningen när det väl är dags, vi får sexa varannan dag helt enkelt! x'D

Svar på tråden Vi som planerar att sätta igång med syskonproduktion vår/sommar 2018