Inlägg från: jwuuulia95 |Visa alla inlägg
  • jwuuulia95

    Åka till London nu?

    Åk ! Det finns alltid en risk vart du än är och London är så pass stort att du egentligen inte märker någonting förrän det är försent. Ser du något misstänksamt på tåg eller tunnelbana så hoppa av och vänta till nästa tåg. Deras säkerhet i just tunnelbanor och tågstationer har varit grymt bra ända sedan Manchester attacken! 
    Om du är orolig för att någon skall köra på dig så gå inte på broar som inte har några säkerhetsräcken men dom har varit duktiga på att fixa det nu !

    Bodde själv i centrala London under den värsta perioden och det fungerar precis som vanligt fast med mer säkerhet!  

  • jwuuulia95
    Alexi skrev 2017-09-18 08:23:17 följande:
    Problemet i det här sammanhanget är att vi åker utan barnen. Och det är sån skräck att något skulle hända oss när de inte är med. Helt enkelt mitt viktigaste ansvar som förälder att överleva...

    Vad ska man hålla utkik efter i tunnelbanan? Vad är misstänkt?

    Har broarna blivit säkrare nu alltså? För det har ju jag tänkt att man ska undvika trottoarer där det inte är några spärrar mellan trafiken och gångtrafikanterna.
    Jag förstår din oro och jag lovar dig att allt har blivit säkrare och det finns ingenting egentligen att vara orolig över. Gatorna i London är väldigt öppna tyvärr men det finns aldrig en lång sträcka som en van kan köra på utan att T-banestationerna är i vägen eller ingen plats för bilar att göra stor skada. Det vandrar poliser och Swat liknande poliser över hela London och det stora turistområdena så jag har överlevt allt det som nu har hänt , ni kommer absolut överleva det här! :) 

    Det poliserna gjort det är oftast att människor med stora väskor blir kollade pga oroligheterna men t.ex en människa som har stor väska och ser lite nervös ut eller bara rent creepy ut är ett bra tecken men samtidigt är ju alla lite smått stressade i tunnelbanorna till och från jobb och rushningstrafik så det får man ha i åtanke ! Skippa tunnelbanor och tåg som är runt 8-9 på morgonen eller 5 på kvällen fram till sent då det är den jobbigaste trafiken att resa i ! 

    Dom är säkrade nu, och dom pågår med att göra om alla broar som har risk för prejning av bilar och dom gör ett bra jobb. Oftast så har turistområderna säkrade vägar och om ni går på mindre gator så är risken mindre för olyckor. 

    Det här är en liten information om det här men när ni väl är där så kommer ni märka att staden är i princip inte påverkad så jätte mycket förutom att säkerheten är bättre men människorna lever på som bara den iallafall ! Ni fixar det ! 
    Ni lär er med tiden ni är där, absolut :) 
Svar på tråden Åka till London nu?