Inlägg från: Anonym (Obegripligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Obegripligt)

    Otrohet/gravid

    Enkelt att säga och håller med till viss del.

    Men hon är förkrossad lättare sagt än gjort.

    Så många år och han ska få gå fri. Men synd om hans fru och framförallt barnen. Hon har rätt att veta när hon en dag kommer hem. Stackars barn inte träffat sin pappa på över ett år han skiter i vilket.

    Tack för svar. Sanningen kommer till slut fram hoppas jag

  • Anonym (Obegripligt)

    Vet att dom får ha flera fruar. Inte mitt problem

    Men hur kul är det att vara nummer 2 osv? Får det vara med vem som helst då tänker Jag?

    Han får ha sin fru och allt det där men det är inte ok hur han har gjort. Ingen förtjänar det. Tror hon inte vet att han haft en annan under deras äktenskap. Hur hade du känt dig?

    Men tacksam för alla svar

  • Anonym (Obegripligt)

    Vill inte att ni ska bråka kalla andra för elaka saker. Ville bara ha råd angående en nära vän och vad ni skulle gjort.

    Spelar ingen roll vart man kommer ifrån osv. Det är inte ok att behandla en annan människa så. Hon har slösat bort 5 år på en man hon älskar. Nu gravid också.

    Denna man har mage att säga att han älskar henne fortfarande men inte kan skilja sig. Då förlorar han sin heder. Men han har väl redan förlorat den för han har ju varit otrogen i 5 år. Det förstår jag inte men litar inte på honom alls. Vill hon behålla barnet så ska han ta sitt ansvar. Jag som vän tycker hans fru har all rätt att veta vilket svin han är.

  • Anonym (Obegripligt)

    Tack för svar Alla!

    Har kollat upp han nu lite själv efter allt. Han är gift kollade på Ratsit. Hans fru är 29 år och de bor ihop fast det är 7 personer på adressen som jag inte känner till. Kanske är dumt av mig men vill veta allt om honom varför han gjorde detta mot min vän. Kanske aldrig få reda på sanningen ändå.

    Jag vill heller inte döma folk utan att ta reda på sanningen. Men har försökt att prata med honom och min kompis. Han vägrar prata om henne och barnen. Visar inga bilder eller vet ej namn. Fått söka på Ratsit som sagt. Han vägrar prata om dom bara säger att han älskar min kompis men kan inte skilja sig pga hedern.

    Jag förstår inte honom alls hur kan han göra så? Om han nu mot alla odds skulle älska min kompis men kan inte skilja sig. Han säger att han förlorar sin heder och sina barn då. Det kan vara tvångsgifte. Men det kommer han aldrig att erkänna. Min kompis och han hade träffats innan han gifte sig. Jag förstår ingenting detta. Ljuger han så är han ett svin mm. Men om det e tvångsgifte vad gör man Då? Vad kan en man göra om han blivit tvingad till detta men älskar en annan?

  • Anonym (Obegripligt)
    Atmajyoti17 skrev 2017-09-22 11:42:01 följande:

    Jag arbetar med hedersrelaterat förtryck och jag skulle inte döma honom rakt av. Det är mkt möjligt att han varit tvångsgift med kusinen och inte vetat hur han ska gå tillväga då detta är förbjudet och omgivet v skam och tabu både för honom och hela släkten


    Så det kan vara tvångsgifte? Nåt känns inte alls rätt. Han och min vän har varit ihop eller känt varandra i 6 år. Allt har varit bra och man kunde verkligen se att han älskade henne. Hon har ju berättat för mig. Han vill aldrig vara utan henne. När jag har pratat med honom så vägrar han prata om sin fru och barn. Han blir arg och han älskar inte henne. Han blir så arg när jag sagt nu får ni kompis hitta nån annan om du inte kan skilja dig. Han vill inte att hon ska vara med nån annan. Vill bara veta sanningen för vill inte döma honom om det nu är ett tvångsgifte. När han är med min vän är han världens lyckligaste man. Men så fort vi försöker prata om hans fru och familj då svartnar allt. Kan han skilja sig eller är det helt kört? Han är egentligen tror jag en fin man men han är inte lycklig.
Svar på tråden Otrohet/gravid