• Sw123

    Gravid med en bekants barn

    Hej,
    Finns det någon där ute med erfarenhet av något som kan likna denna soppa?
    Jag har i 1,5 år dejtat en äldre man som har en vuxen dotter sedan tidigare, detta tog definitivt slut för cirka två månader sedan varpå jag varit väldigt ledsen och då festat en del och försökt sysselsätta mig med olika aktiviteter och träffa människor. Under en våt natt träffade jag en gammal bekant och vi hade oskyddat sex (jävligt dumt) och i morse gjorde jag ett test som visade att jag är gravid. Är i vecka 6. Hörde såklart av mig till killen (pappan) och berättade att jag är gravid. Han vill givetvis att jag ska göra abort men jag vet inte om jag kan det. Jag är 30, har ordnad ekonomi och bor själv i min lägenhet. Hur fasiken vet man vad som är rätt beslut?

    Borde jag göra en abort då han inte vill ha barn eller bör jag följa min egen magkänsla om att kanske behålla? Tankarna bara snurrar runt :(

  • Svar på tråden Gravid med en bekants barn
  • Sw123

    Ja alltså är så mycket tankar just nu. Är det så att jag behåller tror jag inte att han kommer finnas med i bilden vilket jag givetvis har i åtanke, är bara en sådan olustig sits och jag har ju självklart mig själv att skylla. Jag har inte några känslor kvar för den äldre mannen jag dejtade de känslorna har runnit ut i sanden och jag har gått vidare. Frågan är hur vet man om man är redo för barn eller inte?

Svar på tråden Gravid med en bekants barn