Inlägg från: Anonym (Hjälp!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hjälp!!)

    Otroligt olika stora bröst

    Hej!

    Jag är en tjej på 14 år, och har alltid haft komplex utöver mina bröst.

    Det har alltid varit så att det vänstra är större än det högra, det har alltid varit så sjukt mycket större än det högra och jag ser det inte attraktivt alls i spegelvänd/tvärtom kamera. Jag vet att detta kan räknas som ett i-landsproblem, men jag har verkligen grov ångest. Jag har alltid haft bristningar på brösten, dom växer väldigt snabbt men självklart i otakt. Och jag förstår, att detta är normalt. Men att det vänstra bröstet ser ut som att det sitter på en 20-åring och att det högra tillhör ett barn är rätt skärrande.

    Jag har C-kupa vilket det vänstra fyller ut men knappast det högra. Bröstvårtorna är också oliks stora och är väldigt utstående, speciellt på det mindre bröstet. Det vänstra bröstet har väldigt tydliga bristningar överallt runtom medan det högra har väldigt små, och jag är glad att det högra faktiskt växer lite åtminstonde... Det e knappast något att ta i högra, fast i vänster.

    Det jag nu undrar, som jag inte vågar fråga officiellt, är om hur den kille som jag tycker om och han likaså mig, hur han skulle reagera. Det är otroligt oattraktivt och jag skulle bli väldigt ledsen om han tog det hårt. Han tycker om mig väldigt mycket och jag har fått det bekräftat, men jag vill kunna känna att jag trivs så som det är och även fast jag kanske inte har symmetriska bröst i dagsläget, eller som jag alltid haft.

    Kommer detta någonsin rätta till sig? Om mina bröst nu växt i otakt i flera år vet jag inte hur det kommer förändras med tiden. Mina kompisar säger att deras bröst är olika stora men det syns absolut inte jämfört med mig.

    Detta möjligtvis kanske framstås som världens minsta problem för er som läser detta, men jag behöver verkligen bekräftelse. Tack.

Svar på tråden Otroligt olika stora bröst