Inlägg från: Anonym (Signe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Signe)

    Tråden för oss som vill sluta röka

    Hej. Jag har också rökt länge. 40 år.... hu så hemskt.. jag har fått en ecigg av min kille men är inte jättemotiverad. Han däremot är jätteduktig och har gått över till epipa. Han röker bara en riktig Cig på morgonen och en på kvällen. Utöver det så vejpar han bara. Hans mamma har lungcancer och har rökt i många år. Hon trodde väl aldrig att nåt kunde få henne att sluta ( inte ens lungcancern) (hon tycker väl inte att det är lönt då hon är 75 år)

    Men hon har också börjat vejpa !!!

    Jag ska också börja vejpa. Snart. Har lite svårt för nya grejer men jag ska.

    Är det nån av er som vejpar?

  • Anonym (Signe)
    EnAnonumius skrev 2017-09-24 11:56:31 följande:

    Jag vejpar. Jag har vejpat sedan 3/5-2017.

    Innan dess så rökade jag vanliga cigaretter.

    Jag "fasade" över till vejpa. Tog var femte cigg i början och böt den ,mot vejpa, och så tog jag det stegvist över. till slut så hade jag ett paket cigg i 5 dagar och då lade jag ned ciggen helt och använde vejpan enbart.

    Det bästa jag gjort och så finns det så otroligt många goda smaker på e-juicen också. Just nu i skrivandet stund så har jag en e-juice som smakar Cappuccino.

    Fast jag skall ta med mig min "tank" som jag har fyllt med "Cherry", nu när jag skall ut.


    Jaa, jag ska verkligen försöka. Min sambo är jätteduktig o tar bara nån enstaka Cig. Vi har ju både ecig o epipor hemma. Han har utvecklat det som intresse så han handlar som faan.

    Jag måste försöka nu :)
Svar på tråden Tråden för oss som vill sluta röka