Inlägg från: Anonym (kattägare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kattägare)

    Tagit hand om en kattunge och vet inte vad jag ska ta mig till

    Anonym (Mår dåligt!) skrev 2017-09-23 15:52:30 följande:

    Jag har 2 hankatter (kastrerade) och har nu hastigt tagit hand om en kattunge som bara är 8 veckor. Detta var inte självvalt utan ett alternativ då familjen skulle avliva. Nu har vi en 8 v kattunge en hona. Hon äter, dricker, går på låda och är jätte duktig, kelen och underbar men jag vet inte om jag klarar 3 katter!?

    vi bor i lägenhet på 90kvm, 2 barn, har det gott ställt ekonomiskt men jag tänker på allt jobb, hår osv. 3 katter i en lägenhet? vi är ordningssamma och vi städar och jag tänker på om det fungerar att fortsätta att ha fint med 3? Snälla hjälp mig att besluta mig. Ju längre hon stannar ju svårare blir det. vi har vaccinerat 1 gång. Är det normalt att ha tre katter eller jag har ingen aning. Barnen fäster sig mer och mer.


    Är du på riktigt? "Onormalt" att ha tre katter? Liksom give me a brake! Känner du att du inte klarar av den lilla nykomlingen så se GENAST till att den kommer till ett hem där den är GENUINT välkommen! Det är varje kissekatt värd och en liten kattunge är välkommen i MÅNGA hem.
  • Anonym (kattägare)
    Anonym (Mår dåligt!) skrev 2017-09-23 16:32:20 följande:

    Ja jag hoppas också att deras katter blir kastrerade! Håller med! Idioter! Så jävla ansvarslöst!!! Vi kommer kastrera, försäkra, chippa, ja allt! läst ert här i kombi med vetskapen om att hon funnit sig så fint tillrätta, är så go och vi alla tycker klart om henne ÄVEN KATT-GOSSARNA! Vi behåller henne! Jag skickar med en bild här:


    Å så fin kisse.
  • Anonym (kattägare)
    Anonym (stackarn) skrev 2017-09-23 16:42:05 följande:

    Stackars kattunge, finns en anledningen till att de inte ska tas från mamman innan 12 veckors ålder. 


    Men tror du inte att de äldre katterna kan visa den tillrätta och ge trygghet? Verkar ju så ändå!
Svar på tråden Tagit hand om en kattunge och vet inte vad jag ska ta mig till