• Linnnn

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    Skulle nog vara roligt att gå tillbaka i tråden och läsa om våra bebisar som omvartannat sover och sen inte sover. Den här gången har jag konstigt nog inte varit stressad över att inte få sova och inte upplevt det lika jobbigt som jag minns att jag tyckte det var åtminstone med mitt första barn. Det kommer fler nätter att sova på och jag ser på mina stora barn och vet att den här perioden snart är förbi. Menar inte att jag inte är trött, för det är jag. I perioder helt slut (läs när alla hade influensa och J väckte mig var 10e minut ), men jag vet att jag kommer att orka för jag har gjort det förut.

  • Linnnn

    Jag som velat över kläder har nu landat i att inte köpa så mycket som jag tänkte först FiaW. Har som sagt en tunn overall (typ vindoverall) som jag tänker funkar även i sommar (om den inte blir för liten), en vindfleece, fodrade byxor (vanliga), solhatt, tossor. Hade ett skalset från pop i stl 80 till de större barnen, men jag tror faktiskt att det var efter att de börjat gå som jag satte på det. Om det t ex regnar kommer ju J troligtvis att sitta i vagnen och inte behöva regnkläder.

  • Linnnn

    Vindoverallen är en ärvd av okänt märke, så vet faktiskt inte var man köper eller om det finns. Byxorna är från Lindex. De är inte heller nya, men tror att de flesta kedjor har lite tjockare byxor från bebis och uppåt. Det är ofta lite kraftigare tyg (t ex jeans) fodrat med sweatshirttyg. De växer ju fortfarande så snabbt att jag tycker det är lite svårt att beräkna vilken storlek J kommer att ha i sommar. Hade knappt några bodies i stl 86 till storasyskonen för då hade de lärt sig gå, men eftersom J redan har stl 80 på mycket anar jag att det blir annorlunda

  • Linnnn

    Nu har jag också börjat tappa hår! Hittar mina hårstrån överallt trots att jag har håret uppsatt nästan jämt.

  • Linnnn
    LitenBlomma skrev 2018-04-16 19:06:15 följande:

    Första febern.

    Lite snorig och hostig. Jag är glad att han har lyckats hålla sig frisk nästan ända till 7 månadersdagen. Med tanke på hur många syskon han har och alla sjukdomar vi har haft sen hade föddes så är det fantastiskt.

    Jag har ringt återbud till 2 av barnens kompisar som skulle kommit imorgon och så tar vi det bara lugnt hemma.


    Hoppas han kryar på sig snabbt! Verkligen skönt att han klarat sig fram till nu.

    Jag minns inte när vi var sjuka så här mycket senast, om någonsin. Känns som att barnen har varit lika mycket sjuka senaste månaderna som under ett helt år i vanliga fall. Själv har jag nog varit sjuk för fem normala år... Just nu är åtminstone alla friska även om mellanbarnet är lite förkyld.
  • Linnnn

    Ilse ser så stor ut i vagnen Musetti. Och då antar jag att J ser betydligt större ut fast jag inte ser det själv Jag har fortfarande kvar liggdelen. Känns så ombonad och mysig.

    Har inte tänkt på att håret blivit tunt, men det kommer kanske om håravfallet fortsätter.

    På onsdag ska vi till fotografen. Bara J den här gången, tänkte ta med syskonen också när han är lite äldre.

  • Linnnn

    Jag gjorde som du Litenblomma och bytte till sittdel runt 4 månader med de andra barnen, men nu tar det emot. Kanske för att det var vinter och jag kunde packa ner dem i en åkpåse? Har använt babyskyddet på vagnen ganska mycket om vi åkt någonstans. Smidigt att slippa flytta och då sitter ju J ändå upp. Nu ska jag resa några dagar med J och gissningsvis blir det en del promenerande, så jag får nog ta tag i det här nu. Är det filt och sittdyna som gäller, eller hur myser man till sittdelen?

  • Linnnn

    Åh vad fina kort! Nu gäller det bara att välja

    Imorgon är det försök fyra med vaccin. Både J och bvc-ssk har varit sjuka... Imorgon blir J också 6 månader.

  • Linnnn

    6 månader idag! När jag läser om vad Edvin och Charlie gör tänker jag hela tiden att det där kommer J aldrig klara om bara några veckor, men så vips kan han. Som nu då han vänder sig runt, ålar och övar inför krypning. Vad fort de lär sig och vilken skillnad på en månad!

  • Linnnn
    LitenBlomma skrev 2018-04-20 09:23:59 följande:

    Gick det bra?


    Ja, äntligen har han fått omgång två. Inte lika dålig som förra gången av sprutan, men han har haft feber i ett drygt dygn. Varit glad på dagen, men lite jobbiga nätter.
Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här