• Linnnn

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    Man kan tyvärr få tillbaka samma magsjuka FiaW. Finns förskolor som behövt stängas för sanering för att det bara går runt... Kan ju också vara en variant som håller i längre. Det enda som hjälper annars är ju att städa badrummet jättenoga och vara pedant med handtvätt. Det är ju inte så konstigt om han gått upp sämre om han varit sjuk. Han tar igen det. Går ju inte att tvinga honom att äta...

    J fick hög feber igår kväll och vi har haft det ganska jobbigt. Tur att syskonen är stora och kan fixa ganska mycket själva. Tröst att läsa om era bebisar som gått från att sova dåligt till mycket bättre nu. Det finns hopp

  • Linnnn

    J är lite bättre och har inte kräkts sen igår förmiddag (hostar så han kräks upp mjölken, ingen magsjuka), men vi är båda fortsatt förkylda. Tycker att han verkar äta mindre och han har i princip paus från att smaka vår mat. Däremot känns det som han gjort ett jätteryck på längden. En hel del av kläderna i stl 74 är för små och jag har plockat fram stl 80! Gissar på att han väger lika mycket som äldsta barnet gjorde vid ettårskontrollen, men vi får se nästa vecka på bvc (5 mån).

    Jag har faktiskt inte tänkt på om jag tappar mer hår än vanligt, så troligtvis inte.

    Migrän är fruktansvärt! Hade det mycket förut, men efter första barnet försvann det i princip helt.

    Hur går det för er FiaW, mår ni bättre?

  • Linnnn

    Och jag har börjat svettas som en tok på nätterna! Trodde det skulle komma direkt efter förlossningen, men min kropp verkar tro den är i klimakteriet eller nåt!?

  • Linnnn

    Tyvärr känns det alltför bekant FiaW. J är frisk nu, men jag är fortfarande förkyld. Ingen feber, men är hostig, snorig och en del huvudvärk. Har inte tränat eller ens gått raska promenader på över en vecka. Tycker ändå att jag försökt vila mer än vanligt trots att mannen är bortrest. Hoppas vi blir friska snart!

    Vilken lång kille du har!

    Jag tror att klök och kräks mer beror på att de inte förstår sig på konsistensen och inte vet hur man ska svälja, men jag kan ha fel. J nöjer sig ofta med bara en liten dutt längst ut på teskeden (mycket mindre än ett kryddmått) som han far runt med i munnen och efter många försök blivit bättre på att svälja. Han har fått smaka havregryns- och mannagrynsgröt då jag kokat till andra i familjen, men det blir också väldigt lite. Känns inte som någon idé att göra eget till honom innan han äter mer.

  • Linnnn

    Vad sorgligt Litenblomma. Jag antar att det är något du tänkt på en längre tid? Förstår känslan med barnen, även om jag inte vill vara utan min man är det tanken på att missa halva tiden med barnen som ger panik!

  • Linnnn

    Vad ska man med väckarklocka till när man har bebis?! J har vaknat typ 5.58 varje dag i en veckas tid nu... Och då är han sååå glad.

  • Linnnn

    Skönt att du mår bättre erijon! Inte konstigt att kroppen inte orkar lika mycket som vanligt och att vi lättare blir sjuka. Den har trots allt uträttat en del senaste året

    Frankrike låter härligt. Visst var det så att mannen arbetade hemifrån Musetti?

    Igår åt J lite mer, mosad potatis och sötpotatis, annars bara små smaksensationer. Inget bvc-besök idag då ssk är sjuk. Hur många som helst som är sjuka nu - hälften av barnen i stora barnens klasser är sjuka. Storasyskonen var magsjuka i helgen, men J och jag verkar ha klarat oss och nu har mannen äntligen kommit hem.

  • Linnnn

    Var är ni i processen Litenblomma? Vet barnen? Tror du att ni kan komma överens utan för mycket bråk (kan man någonsin det just i början?)?

  • Linnnn

    Hoppas att det ordnar sig med boende Litenblomma. Jag antar att det betyder att du bor kvar i huset ni har nu?

    Hoppas ni har en stor toalett Musetti J tycker också mycket om sina fötter. Och drar sig i öronen och kliar sig i skallen.

  • Linnnn

    Jag kommer att laga egen mat erijon. Med de andra barnen har jag oftast kokat ihop något av det vi äter, men haft några kuber i frysen som reserv om det är något som inte passar. Har inte kommit igång än eftersom J äter så lite. Däremot har han inte bara fått slät puré utan faktiskt lite bitar redan från början eftersom han provsmakat vår mat och jag bara mosat med gaffel.

Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här