Inlägg från: Anonym (Eva) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eva)

    Någon mer extremt överviktig som har ett viktmål till nästa sommar?

    Anonym (Katja) skrev 2017-10-14 10:58:07 följande:

    Får man ens göra bypass med nte mer än 31 bmi??


    Ja de privata erbjuder det inte landstinget .
  • Anonym (Eva)

    Låter som en bra början vad har du gort för ändringar i kosten ? det har även stor betydelse som rörelse ????

  • Anonym (Eva)
    Anonym (Eva) skrev 2017-10-14 11:35:25 följande:

    Låter som en bra början vad har du gort för ändringar i kosten ? det har även stor betydelse som rörelse ????


    Skulle vara tumme upp inte frågetecken
  • Anonym (Eva)
    Anonym (under 100) skrev 2017-10-14 15:02:33 följande:

    Jag räknar med att gå ner de första 10 kilona första månaden och sedan kanske 6-7 kg andra månaden. Är man smällfet så går det snabbt i början.  

    Jag tänker varva VLCD-pulver med mat och då ta bort mycket av kolhydraterna. Inte helt LCHF men åt det hållet. Jag har märkt att jag mår bra fysiskt av det.

    Så jag inleder troligen med 2 veckors ren VLCD och därefter blir det tillåtet att äta på helgerna under några veckors tid.. Därefter kör jag nog helt med mat, med fortsatt begränsning vad gäller kolhydrater. Kanske att jag kör en vecka då och då med VLCD. 

    Vad gäller motion så går jag till sjukgymnast 2 ggr/vecka för lite anpassad träning. Jag kan inte gå så promenader och löpning går bort tyvärr.


    Går du enbart på pulver kommer kilorna rasa av dig du tänker bra att äta sedan dietpulver + mat Kroppen mår bäst av det .

    Mitt tips är att äta pulver 1-2 gånger om dagen resten mat efter dina två veckor med enbart pulver jag körde med pulver 1-2 gånger om dagen och mat när jag började för 1,5 år sedan. jag hade sjukligt fetma bmi 44,2 jag gick ner 36 kilo
  • Anonym (Eva)
    Anonym (under 100) skrev 2017-10-14 22:15:50 följande:

    Nja, det funkar inte för mig att blanda pulver och mat om dagarna. Jag behöver köra antingen eller, hela dagar med pulver och hela dagar med mat. Annars går jag konstant hungrig och det vill jag inte, ökar risken att falla dit.

    Jag har provat på olika sätt tidigare och vet hur jag funkar. Denna gången ska det dock hålla i sig så att jag till slut lever efter "LCHF-light".

    Att jag ska klara det hela vägen denna gången är för att jag kommer att stå under kontroll och ha stöd så jag inte faller igenom som tidigare. Att äta har tidigare varit min "medicin" och det är det slut med nu förhoppningsvis.


    Okej du kommer lyckas klara detta Man måste göra det som funkar för en själv lycka till
  • Anonym (Eva)

    Hej vad tror ni om Viktväktarna kan det vara något att prova ? (jagmed) (japp )

    Jag vet en som gett upp sjukvården svek och övervikten fortsatte men när hon kom i kontakt med dom fick hon hjäp och började gå ner sjukligt överviktig fetma gravt hade hon.

    Ni måste göra det som känns rätt för er

  • Anonym (Eva)

    Jag har hört att de har en egen matkasse igenom city Cross för vegetarianer och andra med kött jag tror de har en del att erbjuda även för dig. Varsågod hoppas du hittar något som hjäper dig kanske Viktväktarna

  • Anonym (Eva)
    Anonym (jagmed) skrev 2017-10-15 23:30:12 följande:

    Jag har varit med på tre viktväktar-starter/invägningar i tre olika distrikt, men det är faktiskt bara smala människor där, och som riktigt tjock blir man, som du erfor, ignorerad. Den, förutom mig, som vägde mest hade ett BMI på ungefär 28. Jag kände mig verkligen som en riktig freak, och så klart totalt ovälkommen när ingen pratade med mig. Så det blev inte mer för mig.

    Det kan säkert vara bättre med viktväktarna på nätet, när man sköter sig själv.


    Hej vilken tråkig erfarenhet du fått av dom.

    Fd arbetskamraten gick på deras möten åt efter deras concept hon hade många kilon att gå når och hon tyckte om hjälpen hon fick och de andra som gick dit för att få hjäp .

    Jag tror tyvärr mycket hänger på konsulenten om mötena blir bra hur den är mot medlemmarna Alla ska få hjäp känna sig välkomna .
Svar på tråden Någon mer extremt överviktig som har ett viktmål till nästa sommar?