Inlägg från: Anonym (Ella) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ella)

    Någon mer extremt överviktig som har ett viktmål till nästa sommar?

    Skrev ett inlägg här i tråden innan, men det verkar inte ha kommit med - så jag gör ett nytt försök och säger hej. Vad ni kämpar på. Starkt jobbat! Själv vill jag gå ner i vikt, men känner att min energi inte riktigt finns där. Tampas med en depression som försvårar viktnedgången för jag vill bara ha socker usch.

    Jag har inte vägt mig på länge, men jag har definitivt 50 kg till normalvikt. Vet dock inte om jag vill satsa på att gå ner så mycket. Känns övermäktigt.

  • Anonym (Ella)
    Anonym (under 100) skrev 2017-10-14 22:18:01 följande:

    Nejdå, det är det inte. Jag har det dubbla och DET känns lite övermäktigt Jag börjar med 50....


    Tack för pepp - det behövde jag. Hur finner du kraft och motivation? Har du någon som stöttar dig?
  • Anonym (Ella)
    Anonym (jagmed) skrev 2017-10-14 22:23:34 följande:

    Ett steg i taget. Mitt totala viktminskningsmål är 57 kilo ner, men jag har många delmål på vägen. De där 57 kilona känns verkligen som att jag aldrig kommer gå ner, men de där 11 kg, dvs 10% av min nuvarande vikt, det känns görbart.


    Ja, precis så får jag göra :) - sätta upp delmål. Men jag tror inte jag kommer sätta minus 50 kg som mål. Jag blir mer än nöjd om jag "bara" går ner 30 kg. Problemet är motivationen :/
  • Anonym (Ella)
    Anonym (Xxxxl) skrev 2017-10-15 12:37:22 följande:

    Vården har vänt mig ryggen helt för de anser att de har hjälpt eller kan inte hjälpa mig, för jag är inte mottaglig eller de har inte kompetensen som krävs för mig storlek.

    Jag gick på ätstörningsenheten för två år sen o visst ifrågasatte jag vissa saker o det var inte välkommet. Varför skulle jag börja äta socker o kaloririka produkter som jag lyckats sluta med för de triggade mitt tröstätningssystem?

    O mitt under behandling fick jag veta att jag hade cancer o då fick behandlingen läggas på is. När jag sen var färdigbehandlad från cancern, fick jag inte komma tillbaka för att de ansåg att jag avbrutit behandlingen. Cancer o dess behandling var ju ingen ursäkt.

    På vc tycker de att jag är för stor för att de ska kunna ge mig stöd o pepp.

    Jag fick en remiss skickad till en nyöppnad levnadsvanemottagning men de vill inte ta emot mig pga att jag har en ospec ätstörning o för att jag hade *avbrutit* behandlingen på ätstörningsenheten. O pga det så får jag heller inte magsäckoperation då jag troligtvis skulle gå upp i vikt igen efter en ev viktnedgång.

    Jag har ingen stöttning varken från sjukvården eller hemifrån....men jag har krav på mig att jag måste gå ner i vikt för som det är nu kan jag inte jobba o jag förlorar min sjukpenning i slutet av denna månaden.

    Jag vet inte var jag mer kan söka hjälp o stöttning.

    Pulverdiet har funkar för mig innan, har lyckats gå ner 40 kg med det, men jag har också gått ner 40 kg två gånger genom mat o träning, men då hade jag stöttning.

    Det svåraste med kosten är allt socker o kolhydrater.

    Jag lägger just nu tyngdpunkten på att äta regelbundet o på att äta riktig mat.

     


    Vad du kämpar! Blir ledsen över att du inte får den hjälp du önskar. Bra att du startade den här tråden :)

    Jag var på viktväktarna för 1,5 år sedan och hon som höll i det hela hade gått ner 13 kg, och hon var smal så jag antar att hon bara haft några kg övervikt. Dessutom ignorerade hon mig och jag fick ingen broschyr eller info. Då hade jag åkt, mitt i vintern, med buss till en annan stad.

    Har någon här bättre erfarenhet av viktväktarna?
  • Anonym (Ella)
    Anonym (under 100) skrev 2017-10-16 20:36:43 följande:

    Tänk så sjuk i huvudet man är....

    Här håller jag på i panik att äta allt gott som jag inte får äta sen när programmet börjar. Jag går och lägger mig med magont för att jag proppat mig sådant. Får gå upp och skita på natten minst ett par gånger för att jag blir så kass i magen.

    Tänk så korkad man är!

    Jag kunde lika gärna börjat äta rätt och rent av gå ner ett par kg innan starten, det hade liksom bara gynnat mig själv. men nä då, här ska det svullas minsann, idiot!


    Fina du, kalla inte dig själv för korkad. Du gjorde ett misstag och nu får du ta nya tag.

    Jag var ute och promenerade igår, kom upp i runt 9000 steg. Var riktigt stolt, sen åt jag ett halvliters pkt gräddglass. Ångrade mig efteråt, men jag vet vad jag ska göra annorlunda nästa gång.
  • Anonym (Ella)
    Anonym (Hur lyckas man...) skrev 2017-10-17 06:51:53 följande:

    Vart handlar ni kläder? Eller handlar ni kläder på nätet? Var hittar ni kläder med större storlekar? Vissa affärer har så små storlekar sä där går jag inte äns in. Handlar linnen ibland på herr avdelningen. För att dem passar bättre. Gick ganska bra med maten igår. Ätit ganska nyttig frukost. Men tänkte på en sak...hur mycket ost kan man äta?


    Cellbes, finns de kvar? Har en kompis som beställt mycket därifrån.

    Vilken strl drar du?

    Finns ju Zizzi också.
Svar på tråden Någon mer extremt överviktig som har ett viktmål till nästa sommar?