Inlägg från: Anonym (Queen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Queen)

    Någon mer extremt överviktig som har ett viktmål till nästa sommar?

    Anonym (fetknopp.) skrev 2017-10-14 05:15:41 följande:

    Om jag hade pengar, skulle jag satsa på e bypas, även om jag vet att det inte alltid lyckas! Men min bmi är på 31 nu, och jag orkar fan inte att jojo banta längre! Jag blir ju aldrig mätt? För om jag skall känna mig mätt, här jag ätit alldeles för mycket, och därför kånkar jag runt, med 20 kg "rent smör". Suck.


    Det är alltid bra att läsa innan man svarar i en tråd. TS frågade efter människor som har extremt många kilon att gå ner och berättar att hon/han har 120 kilo som ska bort. Du kallar dig för "fetknopp" och har BMI 31. TS har kanske BMI 60-70. På vilket sätt tycker du själv att du tillför något i tråden?
  • Anonym (Queen)

    Jag är ytterligare en med många kilo. Har klarat tio, men har väldigt många kvar. De första tio gjordes med hjälp av pulverdiet, fungerade suveränt. Kommer att fortsätta på det sättet.

  • Anonym (Queen)
    Anonym (jagmed) skrev 2017-10-16 16:33:04 följande:

    Jag menar inte att dissa dig, men jag är övertygad om att de flesta av oss som väger så här mycket för mycket vet exakt vad vi gör för fel, hur vid borde göra och vad som är vad. Oftast är det vi som är experterna på kost och hälsta. Det är inte kunskapen som fallerar för oss, utan andra saker.


    Kan bara hålla med. Överviktiga är ofta väldigt duktiga på frågor kring kosten. Är det några som läst och lyssnat på massor av näring/ kalorier kring mat så är det vi. Vi har bara svårt att genomföra det i praktiken.
  • Anonym (Queen)
    Anonym (Xxxxl) skrev 2017-10-16 21:59:44 följande:

    5 km blev två mil i dag på motioncykeln. Började med 20 min innan frukost o sen 20 min innan lunch o så 40 min nu i kväll innan kvällsmaten.

    Nu har jag ont i skinkorna....någon som vet hur man stretchar rumpan?....o ryggen. Jag har sånt häng på min mage, när jag står upp så syns inte mina knäskålar pga att hänger, hänger över dem, så när jag sitter o trampar får jag påminna mig att räta upp ryggen för tyngden gör att jag kryper ihop.

    Maten är kämpig. När jag är ensam hemma så går det si o så o resten av måltiderna har jag svårt att avgöra vad som är normalstorlek.

    Att äta tills jag blir mätt funkar inte för jag är konstant hungrig.

    Jag vet att jag har många års kämpande framför mig o sen resten av livet, så 50 kg till nästa sommar är trädtoppen jag siktar på som första delmål, men alla kilon som jag går ner o lyckas hålla är kanonbra.

    Kom på ett sätt att kunna stretcha framsidan av låren idag. Jag kan inte ligga på mage eller stå upp o dra upp benen mot ryggen, men ikväll ställde jag mig med ryggen mot en stol o så satte jag upp ena foten på sitsen, böjde mig lite bakåt samtidigt som jag böjde på andra benet. Det blev en sträckning o låret som kändes. Man får hitta sina lösningar.

    Får hoppas att jag lyckas sova något i natt. Har ingen fungerande sömn men det kanske kommer.

    Kul att ni är här o peppar. :)


    känner igen mig i dig. Satsa allt från början och sen försvinner orken. Motionen är bra, men inte prioritet. Att träna så du får ont må vara bra om ett tag, men inte det absolut viktigaste just nu. Ta en lugn njutningsfull promenad med musik i öronen istället så det blir glädje inblandat.

    Jag kör igång med pulver på torsdag. Idal frukost blev det två ägg.
  • Anonym (Queen)

    Haft en lång, dålig period då livet varit otroligt stressigt. Men som de flesta andra siktar jag på att förändra mina vanor kommande år. Siktar på 0,5 kilos viktnedgång per vecka och det är verkligen ingenting om man är riktigt överviktig, Det krävs rätt små anpassningar då. Så sen får det rulla på.

    Önskar er ett väldigt fint och gott nytt år!

  • Anonym (Queen)
    Anonym (Hur lyckas man...) skrev 2018-01-02 04:21:33 följande:

    Jag tror också på det här med små små steg åt rätt håll. Nu kör vi på...Mitt första mål är att äta så lite godis som möjligt. Vad tänkte ni försöka göra för förändringar 2018? Önskar alla lycka till.


    Mitt första steg är att undvika socker och äta ägg när suget uppstår. Två ägg och ett stort glas vatten håller blodsockret stabilt och ger 160 kalorier. En 200 grams chokladkaka ger 1100 kalorier. En rejäl skillnad det.
  • Anonym (Queen)
    Anonym (Jag med!) skrev 2018-04-15 13:14:39 följande:

    Nu är jag less på alla misslyckade försök. Nu blir det pulver. Skiter i om det är bra eller inte. Har gått upp ytterligare 4 kg sen jul, det här går inte.

    Så ren kur kör jag nu. Nån som vill hänga på?


    Japp.
  • Anonym (Queen)
    Anonym (Jag med!) skrev 2018-04-15 13:14:39 följande:

    Nu är jag less på alla misslyckade försök. Nu blir det pulver. Skiter i om det är bra eller inte. Har gått upp ytterligare 4 kg sen jul, det här går inte.

    Så ren kur kör jag nu. Nån som vill hänga på?


    Japp.
Svar på tråden Någon mer extremt överviktig som har ett viktmål till nästa sommar?