Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Bf juli 2018

    ahillgren skrev 2017-11-04 14:57:45 följande:

    Samma här, försöker också tänka att risken för två missfall på raken inte är så stor.

    Btw lowhannah, vi är exakt på dagen lika långt gången om du är i v4+4 idag? :D


    Ja, 4+4. Häftigt! Fast jag har rätt korta cykler så om jag räknar efter ägglossning så blir det 5+0(-ish). Min mamma fyller år den 9/7 så det vore ju superkul om hon skulle få ett barnbarn i födelsedagspresent :D
  • Iowhannah
    MuffinsJag skrev 2017-11-05 01:44:34 följande:

    Grattis alla till era plus!!! ???? Jag plussade själv 26/10 ???? Hade varit kul att kunna diskutera lite med andra och följas åt :)


    Grattis! När har du bf?
  • Iowhannah
    MuffinsJag skrev 2017-11-05 09:06:04 följande:

    Tack! :) 11 Juli har jag bf :) Ni andra då?


    Enligt sista mens 10/7 (eller 9/7, apparna tycks räkna olika), men jag har korta cykler så bf bör vara typ 7/7.
  • Iowhannah
    Horisonten skrev 2017-11-05 10:41:42 följande:

    Hejsan :) Får man hoppa in här? Tog mitt första test för denna månaden imorse och det visade en tydligt plus :) Så glad men också chockad!! :) Hade en känsla i kroppen att något var annorlunda och i hjärtat sa de att jag var gravid. Och har en hel del symptom men man vågar ju inte helt hoppas eller tro. Speciellt inte då jag förra månaden inbillade mig eller att de inte fäst. Men men nu är jag gravid. Hihi känns så konstigt och säga men också så underbart :) <3

    Undrar ni något är de bara att fråga. :) Så roligt och få följas åt :)


    Grattis! Har ni försökt länge? Hur mår du?
  • Iowhannah
    Horisonten skrev 2017-11-05 11:06:48 följande:

    Tack så mycket :) Ne detta var andra försöket. Blir vårt 3 barn :) 

    Jag mår just nu okej, haft lite molande värk och att det dragit neråt, mer törstig och speciellt sugen på julmust haha :p Lite mer hungrig men kan inte äta så mycket,springer även och kissar mer och huvudvärk. Tröttar men trodde de beroende på mycket jobb men tydligen inte :) Även haft högre temp än normalt men så fick jag förkylning men tempen var hög innan de. Sen mår jag ganska illa men ändå okej, vet hur det kan bli sen. Haft hyperremis med båda mina tidigare barn så,just nu lugnt även om jag mår illa. Sen svullen mage men de går okej :)

    Väntar du ditt första barn? När plussa du? :)


    Jag väntar andra barnet, har en son som nyligen har fyllt två år. Detta är min tredje graviditet då jag fick missfall i somras (det visade sig att det inte ens fanns nåt foster).

    Jag plussade förra lördagen (28/10), testade enbart på en magkänsla (plus att jag hade kraftig mensvärk på fredagen, vilket jag brukar ha några timmar innan mensen kommer, men inte såg jag skymten av nån mens). Symptomen har lite smygit sig på och blir nästan bara starkare, det känns ganska betryggande för förra gången hade jag så himla få symptom överlag.

    Jag ska ringa en privatklinik i grannstaden i morgon och hoppas på att få tid för ett tidigt VUL typ nästa vecka. Jag kan inte riktigt slappna av innan jag får veta att det lever nåt där inne.
  • Iowhannah
    Ungochgraviid skrev 2017-11-05 12:50:07 följande:

    Jag är 19 och jag skickade privat till dig men alltså jag är väldigt rädd vill i te förlova fostret lixom en gång till det e nt lätt me MF kan nån snälla hjälpa mig


    Jag förstår inte riktigt. Du har ju pratat med en läkare, kan inte den personen hjälpa dig? Vad skulle vi kunna göra genom ett forum?
  • Iowhannah
    MuffinsJag skrev 2017-11-05 13:41:45 följande:

    Då har vi nästan samma ju :) Vad roligt! Ska på ul på onsdag för att se så att allt är bra då jag fick missfall i april. Så får vi se om apparna räknat rätt ;)


    Var det lätt att få till ul? Får du det gratis?
  • Iowhannah
    Carolinann skrev 2017-11-05 18:19:14 följande:

    Jag vill också vara med! plussade i fredags! bf mellan 10/7 och 18/7 (enl. olika appar)

    Hur overkligt??


    Grattis!

    Lustigt det där, att olika appar ger olika datum. Vilka appar använder du? Den enda skillnaden jag har fått är på en dag, aldrig en hel vecka.
  • Iowhannah
    Carolinann skrev 2017-11-05 18:59:52 följande:

    Tack snälla Lowhannah!

    Jag har nc och preglife. Nc säger 18:e och preglife 10:e. antagligen är det för att nc räknar efter beräknad ägglossning och preglife sista mensen.. men ändå märkligt. tror väl själv mer på det senare datumet. Men imorgon blir det till att ringa bm. ;)


    Jahaaa! Men då skulle jag gå efter NC. Eller typ mitt emellan :P
  • Iowhannah
    MuffinsJag skrev 2017-11-05 21:43:58 följande:

    Eftersom att jag har haft problem tidigare med både missfall och svår havandeskapsförgiftning så är det dom som vill ha mig på täta kontroller. Ja det är gratis :)


    Skönt :) Jag kommer förmodligen få betala 1500 för tidigt vul men jag känner ändå att det är värt det för att stilla min oro.
Svar på tråden Bf juli 2018