Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Bf juli 2018

    Nerpilla skrev 2017-11-10 07:05:31 följande:

    Hej på er.

    Plussade och fick en chock. Andra barnet är 6,5 månad- inte planerat ett tredje barn. Inte så tätt iallafall.

    Men blev glad och min sambo, som inte hade riktigt samma reaktion, har precis börjat kunna se positivt på graviditeten. Nu har jag haft mörkt blod/bruna flytningar ett par dagar. Fick sen även smärta i magen och fick då komma in till gyn. Var då vecka 6+6. Barnmorska kunde se hinnsäck, men inget mer. Jag fick en ny tid nästa torsdag för att se om det är ett begynnande missfall.

    Jag hoppas innerligt att det inte är det, för kommer inte denna bebis så har min sambo sagt att han inte vill att vi ska ha fler barn.


    Åh usch :( I v 7 borde man se mer än en hinnsäck så det låter inte superlovande precis. Men man kan alltid hoppas att du är kortare gången än du trodde.

    Vad gäller din man så kan han nog ändra sig. Om det är ett missfall, och du blir ledsen för det, så kanske han tänker annorlunda.
  • Iowhannah

    Tänk att det redan är fredag! När jag ringde gyn i måndags och bokade tid för VUL så tänkte jag att en vecka är typ en evighet men den har gått väldigt snabbt. Nu har jag tre dagar helg, på måndag jobbar jag bara morgon, och sen ska jag åka in. Det är mycket snarare än jag tänker! Jag känner mig både exalterad och supernervös och -orolig inför besöket. Mitt förra VUL (bortsett från återbesöket) var inte direkt en positiv upplevelse :/

  • Iowhannah
    Småbarnsåren skrev 2017-11-10 10:14:30 följande:

    Jag läntar så himla mkt till mitt VUL

    jag fick inte tid förens 29 november då dem ville vara säkra på att jag passerat v 7 så det är ett tag kvar, nästan 3 veckor.

    tiden går så himla långsamt.

    vilken vecka är du i?


    Enligt sista mens är jag i v 5+3 idag (5+6 på måndag), men enligt ägglossning v 5+6 (6+2 på måndag). När jag ringde sa hon jag pratade med att det var en bra tid för VUL, att de inte gör det efter v 9.
  • Iowhannah
    Trolliboll skrev 2017-11-10 19:58:43 följande:

    Plussade i förgår så antagligen i vecka 4+6 och bf 13/7. Jag är snart 30 år och har jättesvårt att bli gravid pga omständigheter vid abort för 11 år sedan. Så nu är jag i totalt chocktillstånd och min blivande sambo sa för någon månad sedan att han nog inte vill ha barn.

    Hur berättar man detta på bästa sätt för honom? Jag är naturligtvis jätteglad men ändå förvirras


    Åh, tufft läge :/ Du är jätteglad så jag antar att du vill ha barn. Jag tror att det bästa är att bara säga det. Typ ?du sa ju att du nog inte vill ha barn men nu har jag precis upptäckt att jag är gravid? och sen får ni väl ta det därifrån.

    Hur länge har ni varit tillsammans? Vet han om att du har svårt för att bli gravid? Vet han om du vill ha barn? Jag antar att ni har diskuterat det.
  • Iowhannah
    Trolliboll skrev 2017-11-10 21:28:03 följande:

    Vi har varit tillsammans i snart ett år. Ja det vet han om och han vet att jag vill ha barn men att jag inte pratat så mycket om det för jag mått dåligt av det.

    Bara mycket tankar om allting. Har precis sagt upp min lägenhet och ska flytta 20 mil. Ska försöka prata med honom när jag kommer dit igen :)


    Hm. Du skrev att han hade sagt att han NOG inte vill ha barn. Tror du det finns en liten tvekan där?

    Sedan jag själv fick barn har jag väldigt svårt att förstå varför någon INTE vill ha barn. Det är ju typ det bästa som finns! Jag kan ångra mycket i mitt liv, men mitt barn kommer alltid att vara det bästa jag har gjort :)
  • Iowhannah
    ensamärstark skrev 2017-11-11 08:57:24 följande:

    Hej får jag bli med här?

    Eller jag vet ej än hur läget är.

    Jag plussade igår, efter stt ha blödit i fem dagar,som jag trodde var mensen men tog ett test o sedan flera för stt bekräfta, för jag har symtom spm uppkommit nu efter blödningen började.

    Jag testade negativt dagen innan jag började blöda så plusset har ju kommit nu.

    Jag vet inte om jag håller på o få missfall eller vad som är frågan om, ska ringa gyn på måndag

    Testen är ju inte jättestarka och har noll koll på när jag hade ägglossning. Har pco och väldigt oregelbunden mens i övrigt.

    Vad tror ni?


    Jag tror inte att det är missfall, isf borde du testat positivt innan du började blöda. Låter konstigt att symptomen uppstod efter att blödningen började. Kan ju förvisso vara ett så tidigt missfall att du inte hade märkt av det om du inte tog testen.

    Varför testade du dig förresten?
  • Iowhannah
    ensamärstark skrev 2017-11-11 12:17:45 följande:

    Ja jag tycker med det är konstigt!

    Men idag blöder jag ingenting alls. Känner mig gravid.

    Får avvakta ett par dagar.

    Jag testade mig för att symtomen har kommit efter att blödningen började och de har blivit fler och starkare


    Då kan det säkert vara så att din kropp helt enkelt inte var med på att du var gravid. Det är tydligen ganska vanligt att få en mensliknande blödning precis i början innan kroppen hunnit ställa om sig.
  • Iowhannah
    ensamärstark skrev 2017-11-11 19:09:11 följande:

    Tog en ny sticks från testlagret. Mindre än ett dygn från första testet.

    Ser ni ökning?


    Jag tycker mig se en liten ökning. Men du har ju tagit ett digitalt så försök slappna av :)
  • Iowhannah

    Att oroa sig hör till verkar det som. Mina symptom har lugnat sig de senaste dagarna. Vet inte om det är för att det är helg och jag sover mer. Jag blir supernojig eftersom samma sak hände förra gången, typ runt samma tid (och det var då graviditeten avstannade). Jag vågar inte prata med min sambo om det, det känns lite som att om jag pratar högt om det så förstör jag allt :/ Jag har fortfarande ömma bröst och ett lynnigt humör men både uppsvälldhet och illamående tycks ha försvunnit. Skönt ändå att jag ska på VUL på måndag, då behöver jag iaf inte oroa mig särskilt länge.

Svar på tråden Bf juli 2018