Inlägg från: Anonym (Häpp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Häpp)

    Är detta sexuellt övergrepp? Behöver råd..

    Det är inte ok men dock inte sexuellt övergrepp. De de gör är inte olagligt och du kommer inte att få nån hjälp av polisen. Tilltal och verbala kränkningar måste vara grövre eller upprepande för att anses som olagliga.

    Däremot är det ett problem för arbetsgivaren om deras personal uppför sig på detta sätt. De riskerar att tappa uppdrag och bli hånade i social media och få dåligt rykte.

    Det du skall göra är att meddela bolagets personalchef eller ännu hellre marknadschef. Sen skall du ta en bild av gubbarna och lägga ut dom på insta eller liknande med texten " xx har anställda som tror att det är 1800-tal och beter sig som svin"

  • Anonym (Häpp)
    Haskel skrev 2017-10-23 11:53:46 följande:
    Det vore givetvis önskvärt. Just det önskar nog både män och kvinnor. Men tyvärr känns det mer som om allting istället blir mer "luddigt".

    Tyvärr är det ju så att både män och kvinnor ibland uttrycker sig plumpt, opassande och/eller gränsöverskridande. Vissa saker måste man därför tåla.

    Vi män är uppfostrade att tåla det mesta som kvinnor säger och gör. Medans kvinnor uppfostras till att tåla mindre och mindre. Jag tror inte att kvinnor gagnas ett dugg av den saken...eller har jag fel?
    Du har fel
Svar på tråden Är detta sexuellt övergrepp? Behöver råd..