Inlägg från: Anonym (Dumskalle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dumskalle)

    SEXUELLT KRÄNKT I RAPPORT

    Alltså det går att lägga en vänskaplig hand på någons axel, en bestämd hand på någons axel eller en sexuell hand på någons axel... Att du känner att du behöver starta en tråd om detta visar ju på att du aldrig varit med om att någon tagit på dig på ett obehagligt sätt, för om du hade det hade du förstått. Det ÄR stor skillnad i fysisk beröring beroende på sättet man blir berörd, situationen osv. Att få någon anmäld för en hand på axeln kommer såklart aldrig vara möjligt men poängen är ju återigen (för de som inte fattat än) att belysa det enorma problemet med att män tar sig friheter som inte är okej.

    Jag kan ju ge ett exempel. När jag precis kommit ut i arbetslivet jobbade jag ihop med en väldigt obehaglig man 50+. En sådär supersnäll typ som aldrig är dum eller arg eller elak... Problemet är att han var sjukt obehaglig och tog på en på sätt som absolut inte är okej. En hand på axeln (/benet/ryggen) från honom VAR liksom som ett övergrepp. Det var sättet han gjorde det på, hur han pratade när han gjorde det och vad han sa när han gjorde det. Jag är absolut inte känslig i vanliga fall och min gräns för sexskämt osv är väldigt hög, men det kryper liksom i mig av obehag nu fortfarande 10 år senare....

    Som sagt. Om man verkligen inte förstår så har man haft tur i livet att slippa den sortens människor.... Var glad för det istället och var lite ödmjuk för oss som faktiskt råkat ut för de äckel som benämns i media.

Svar på tråden SEXUELLT KRÄNKT I RAPPORT