Inlägg från: FallenAngelNr1000 |Visa alla inlägg
  • FallenAngelNr1000

    Blandras sommar 2018

    Dexter dot com skrev 2017-10-30 21:07:46 följande:
    Tyvärr har ju dom raserna samma hälsoproblem med hud, allergier och leder så att korsa dom raserna leder ju sällan till några friskare individer och det är ju ingen seriös hundägare som släpper friska hundar med bra mentalitet till blandrasavel då efterfrågan är stor inom rasen. Det är ju oftast bara dom hundar som inte klarar rasklubbarnas krav på hälsa och mentalitet som går i blandrasavel.

    Finns inget fel på min blandras. Faktum är att vi inte har några problem med någonting. Förutom klor då den hade 3 pulpor klippta när jag fick den. Inga problem utomhus med någonting längre. Helt otrolig o helt fantastisk är hunden!


    Blandras ams-pitt. Barnvänlig, lekfull, nyfiken, energifull, lyhörd, kärleksfull. Korthårig blank päls, lika vacker på utsidan som insidan. En otroligt smart och omtänksam Energi ! Fryser man ute så kommer den o bjuder in till lek för att bli varm! Vill hålla gruppen samlad.


    Växlar mellan dem hen älskar mest under natten och försöker sova lite hos varje! Väldigt renlig och lätt att spola av tassar och undersida. Hatar regn och som mest doppar tassarna i vattnet på sommaren :P


    Väldigt Rolig, tar egna initiativ för att ha kul tillsammans med en!
    Har hjälpt mig väldigt mycket med träning! Finns många stackare på blocket ! tar ca 1-1,5 år ifrån att vara en väldigt stressad och aggressiv hund till att vara kompis med allt och alla! :) 
    Rädslor; vatten, höga ljud och sina klor. 

    Rekommenderas starkt om du funderar på blandras !!!!


     

Svar på tråden Blandras sommar 2018