• Jooosen

    Vi som är på försök 8 med första barnet

    Hedblomster skrev 2017-11-05 17:42:32 följande:

    Har också funderat på att köpa sånt men känns lite onödigt för "felet" ligger nog hos mig... vi blev ju gravida en gång så vi vet ju iaf att det kan fungera. Och så känns det lite läskigt och vet inte ens om sambon vill, haha.


    Aa förstår! Samma här... vet inte heller om sambon är redo för det...
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen

    Enligt gynundersökning borde jag ha äl imorn dag13. Men enligt app och tidigare månader borde det vara på fredag. Vet att detta test är neg men när tror ni det kan bli positivt?


    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Hannah9003 skrev 2017-11-06 15:11:25 följande:

    Svårt att säga när det kan bli positivt.

    Själv tog jag 3 olika tester varav ett (cb digitala rosa) blev positivit. Dom andra(RFSU & testlagret ) blev negativa. Plus att jag endast får positivt på eftermiddagen. Kan du testa med något annat? Och kanske annan tid på dygnet? Hur har dina tester varit innan?


    Detta är första denna cykel! Testar igen ikväll! Tror äl inte varit iaf!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Isathe skrev 2017-11-06 15:25:28 följande:

    Ååå de där är ju så svårt att säga tycker jag. Ibland går stegringen fort och ibland lite långsammare. Så imorgon senast onsdag skulle jag gissa.

    Ett långt svar....

    Jag använder cb digitala, både de enkla och de med dubbel indikator. Brukar kolla stickan efter att testet läst av det.

    Jag tog ett test i fredags där de inte var en tillstymmelse till två sträck, lördag morgon började det synas två sträck, båda dessa testen på de rosa, med enkel indikator. Hade då använt de sista rosa och vid lunch tänkte jag därför att jag tar ett med de lila så apparaten får ett läsa av ett negativt test. Men där så blir det direkt en glad gubben, alltså ingen blinkande osv. Kollar sen på stickan som har en mkt starkt teststräck.

    Fortsatte sen testa med de lila testerna söndag morgon där de fortfarande var ett starkt sträck, men med ny förpackning och den indikerade på tom ring (Har hört att man med ny förpackning måste göra ett test innan ägglossningen så de har ett utgångsvärde, men vet inte). Igår vid lunch och under eftermiddagen hade jag fruktansvärt ont i magen och antar att de var ägglossningen. Å nu i morse var stickan helt negativ igen.


    Tack för svaret. Detta är första dagen ja testar. Tkr ändå att det är Påväg att bli Pos snart. Lär inte haft stegring redan då jag aldrig fått det såhär tidigt! Men då kanske det stämmer som gyn sa: äl imorn!! Gäller bara att få till det! Hehe
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Isathe skrev 2017-11-06 18:58:10 följande:

    Ja, som du säger, de gäller att få till det också. Å jag tycker att även om man får till det vid ägglossningen så blir de inget positivt gravtest, börjar verkligen ledsna på detta nu....


    Exakt. Känns så sorgligt med allt planerande och "måste" ligg när det ändå aldrig tar sig. Vi kör på några månader till sen tänkte vi kolla upp oss båda två!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Isathe skrev 2017-11-06 19:12:55 följande:

    Mm precis så... vi har ju kollat upp oss och allt såg väl rätt bra ut. Däremot har jag ju pco sedan tidigare men har haft regelbunden mens sen jag sluta med p-piller i februari. Tills nu efter vi kollar upp oss, så jävla typiskt!! Är idag på cd 55. Så missa både ägglossning och mens förra månaden och hoppas nu att de tar sig, fick utslag på Ägglossningstesten i helgen. BIM runt 19/11


    Juste vad segt! Min mens kom en vecka sent! Brukar oxå ha punktlig annars! Hoppas man har äl denna månad alls!! Hoppas för dig med!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Hannah9003 skrev 2017-11-06 19:17:28 följande:

    Okejdå. Ja men testa på :) det lär isåfall bli starkare om den inte har varit ju. När jag testar så testar jag 2 ggr om dagen bara för att inte missa ifallifall. Haha har blivet en sådan testgalen tjej :) Lycka till :)


    Haha samma här. Testade i eftermiddags men hade typ kissat innan så blev mkt svagare! Ska testa imornbitti igen!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    inez898 skrev 2017-11-06 19:32:56 följande:

    Jag är på ÄL+7 och börjar få panik. Hittills har det känts helt lugnt faktiskt, jag har kunnat "vila" i att jag inte är gravid pga före ÄL/så tidigt att man ändå inte kan känna, men nu börjar ju den veckan då man börjar inbilla sig symptom, funderar på om man ska testa och slutligen blir superbesviken... jag känner bara att jag vill inte, jag orkar inte! Ångrat typ att vi ens låg innan ÄL för jag orkar inte gå igenom den veckan som kommer nu en gång till. Jag vet ju hur det är. Hur jag snart kommer att börja fundera på om mina bröst är ömma, fundera varje morgon på om jag ska ta ett test när jag går upp ur sängen. Och sen vara nervös över att hitta blod i trosorna varje gång jag går på toa, vara nervös över att tempen ska ha sjunkit varje gång jag tempar på morgonen... och så slutligen den stora sorgen och skamkänslorna över att jag ens kunnat hoppas på något när mensen väl kommer. Jag vill inte. Jag vill aldrig mer ens ligga vid ÄL känner jag idag. Men det kanske är pms som talar, jag vet inte. Ni är alla kämpar <3


    Känner igen mig i allt!!! Har ju äl i dagarna och känner knappt att försöka pricka skiten! Kämpa på! I värsta fall får vi kolla upp oss på riktigt om några månader. Även om det blir sjukt jobbigt så kanske man kan slappna av lite?? Äsch vet inte :/
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Hannah9003 skrev 2017-11-07 08:00:12 följande:

    Okej, spännande och se idag om det blivet starkare :):)


    Samma som igår! Så äl har nog inte varit än!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Isathe skrev 2017-11-07 08:56:17 följande:

    Vilken dag är du på nu? Ägglossningen kommer nog snart, håller tummarna för dig!!


    Dag 13 av 28 dagars normalt sätt. Så hoppas det sker innan helgen för ja e bortrest då hhha....
    Försöker med första barnet sen april 2017
Svar på tråden Vi som är på försök 8 med första barnet