Inlägg från: Anonym (svårflörtad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (svårflörtad)

    Hjälp mig, jag blir inte attraherad av folk

    Jag känner igen mig i din beskrivning. Blir också väldigt sällan attraherad när det finns läge så att säga. Kan se många attraktiva män på stan och på film men sällan de som funnits i min vardag eller killar jag försökt få känslor för på dejtsidor. Tänder heller inte på majoriteten av alla de som attraherats av mig. Har haft några långa förhållanden och förmodligen stannat kvar i dessa länge delvis pga att  jag har så svårt att ligga runt och fatta tycke för människor.

    Jag har precis som du analyserat varför och försökt förstå vad detta beror på? Om det i grunden finns en rädsla för intimitet och varför det mest är främlingar och kändisar jag finner sexuellt attraktiva? De är ju otillgängliga och utgör inget hot?

    Har du funnit dig själv i någon obehaglig situation t ex där någon varit kär i dig som du inte känt samma för, där du fått dåligt samvete? Kanske fruktar att hamna i samma läge igen?

    Vad är det specifikt du du attraheras av. Har de dessa killar haft något gemensamt? Har du andra närhetsproblem, tillitsproblem osv?

    Det är så djupt orättvist att få höra att man är kräsen och att de flesta kvinnor generellt t ex kan få ligga hur mycket som helst...Hur kul är det när lusten helt saknas och äckelkänslor tar över?. Jag kan avundas människor som får känslor lätt och attraheras av många, Det verkar mycket mera okomplicerat och berikande, Tror tyvärr att människor som oss får förbli singlar tills det känns rätt,kanske för evigt pga detta och det är ju en stor sorg, eftersom närhetsbehovet och lusten att dela sitt liv med någon ändå finns.

Svar på tråden Hjälp mig, jag blir inte attraherad av folk