• tomten12

    37 och tredje barnet

    Hej

    Jag är 38, fyller 39 i april, och jag väntar min tredje som också är en sladdis. Har 2 flickor på 10 och snart 7 år. 

    Bf är i mars, så jag ligger lite före, men har ändå samma tankar om att jag skall h glömt bort hur man gör. Detta är dessutom en kille, och det kan skrämma mig lite.. vet ju hur man gör med flickor, men med killar? Vet inte ens hur mkt man ska tvätta snorren på de små. Tur man har en pappa i bilden som kan hjälpa till med sådana frågor

  • tomten12
    Elan100 skrev 2017-11-09 17:02:05 följande:

    Hej tomten12!

    Grattis till din graviditet! Vilken vecka är du i nu då? Jag bör vara i vecka 5 bara, fick dock tidig inskrivning den 20/11 pga att jag ville det då jag som sagt har ett missfall tätt inpå. Lite andra anledningar också...

    Så du väntar en pojk! Härligt! De är mysiga. Man får en väldigt fin relation med sina söner vill jag lova!

    Har du gjort någon sorts fosterdiagnostik pga din ålder? BM som svarade idag på Mvc skickar hem formulär till mig ang detta. Hade varit trevligt att följas åt även om vi inte har BF samtidigt :)


    Tack och bock, och grattis till dig med. Jag är i v 21 så det rullar på nu Känns så härligt att få känna att den sprattlar runt och buffar där inne varje dag.

    Jag har haft ett MA v 12 ( gick ganska traumatiskt till och blev riktigt dålig efter) samt ett MF v 9 direkt innan denna graviditet så jag har varit redigt nervös denna gång och gjort 3 ultraljud innan det vanliga RUL. Vi pratat om det här med KUB hemma, men vi har inte gjort ngt. Kände att det inte var viktigt för oss, då detta är våran sista chans kände vi. Sedan gör ju alla par självklart som de vill...  

    Ang det här med inskrivning så har jag jobbat lite tvärt om. Då jag har behövt avboka båda min inskrivningssamtal gångerna innan, så såg jag till att få ett så sent som möjligt. Efter 2 st VUL så jag visste att det liksom var okej där inne.. Orkade bara inte avboka ett till. Däremot har jag ju haft direktkontakt med gynmottagningen på lasarettet då de har mer insikt i min historia och varit väldigt hjälpsamma.
  • tomten12
    miachr78 skrev 2017-11-09 19:23:39 följande:

    Jag är snart 39år och plussade igår. Har 3 barn sedan tidigare mellan 16-7 år.


    Grattis!
  • tomten12

    Nu är jag ju lite längre gången än er andra här inne, men jösses vad man känner sig begränsad snabbt denna gång. Är ju i mitten på v 21 nu, men måste säga att jag har noll magmuskulatur kvar, magen är stor som i v 28, halsbränna vareviga minut REDAN, och stenhård i magen. Hur ska detta sluta?

    Har ju höggravidskänningar redan!! Ändå har jag inte högt sf-mått lr så..Den lille lever även ett lite för " märkbart" liv för att bara vara i v 21 tycker jag. Jag har haft moderkakan fram de två andra gångerna ( inte denna, ligger i bak), och om det känns å här tydligt och obehagligt redan nu så undrar jag om jag inte föredrar att vänta lite på rörelserna, och ha moderkakan fram, för dessa sparkar och runtstuvande kommer ju ganska snart att bli direkt obehagligt. Han sover ju aldrig!!

Svar på tråden 37 och tredje barnet