• MaTery

    37 och tredje barnet

    Hej! Jag är med 39 år och har 3 barn. Två är ganska stora. O så en hoppsan i magen. Vi funderar fortfarande hur vi ska göra.

  • MaTery
    Elan100 skrev 2017-11-14 08:48:52 följande:
    Har ni kommit fram till något?

    Vi två har inga gemensamma barn men har pratat om det sen vi träffades. Vi har skapat oss en tillvaro med mycket resande, utbildning vs. karriär och lyxigt leverne mer eller mindre men ändå hela tiden haft det med oss, att vi vill ha ett gemensamt barn. Nu är vi där! Kan inte sticka under stol med att det är med skräckblandad förtjusning ;)

    Vilken vecka är du i?
    Hej Elan100
    Inga beslut tagna. Barn överallt känns det som. Finns aldrig möjlighet att prata men jag vill behålla:). Vår yngsta är 3 o innan det har vi 12 o 16. Så det stora hoppet är redan gjort men visst det är en sak o ha en liten o en annan med 2. Jag vill göra NIPT men det finns inte i vårt landsting så jag funderar på att vända mig till annat landsting. Privat kostade det 7000kr!!?! Helt galet! Har ett problem som gör att prov i magen helst ska undvikas.. vilket också är en bidragande orsak till tvekan här.
    Annars har jag haft lite bruna flytningar i en vecka nu. Men haft så tidigare så det är nog ok. Inte kontaktat mvc än. Är i v. 7. Hur mår du??
Svar på tråden 37 och tredje barnet