• Elan100

    37 och tredje barnet

    He!

    Plussade igår eftermiddag efter att ha fått ett tidigt missfall för en månad sedan. Hann faktiskt aldrig få mens emellan. Tog ett clearblue med veckoindikation idag och det stämmer ganska bra med mina uträkningar, då jag höll koll på min ÄL emellan MF och BIM. Har enligt uträkningar BF runt 12/7.

    Väntar mitt tredje barn nu, en riktig sladdis! Min yngste är 11 år och mina två killar har en annan pappa. Nästa år fyller jag 38 och det hade varit roligt att på prata med andra i liknande situation. Att få barn lite senare i livet ;) Herregud, man har ju glömt allt i stort sett!

    Med vänlig hälsning Elan 

  • Svar på tråden 37 och tredje barnet
  • Elan100

    Hej tomten12!

    Grattis till din graviditet! Vilken vecka är du i nu då? Jag bör vara i vecka 5 bara, fick dock tidig inskrivning den 20/11 pga att jag ville det då jag som sagt har ett missfall tätt inpå. Lite andra anledningar också...

    Så du väntar en pojk! Härligt! De är mysiga. Man får en väldigt fin relation med sina söner vill jag lova!

    Har du gjort någon sorts fosterdiagnostik pga din ålder? BM som svarade idag på Mvc skickar hem formulär till mig ang detta. Hade varit trevligt att följas åt även om vi inte har BF samtidigt :)

  • Elan100
    MaTery skrev 2017-11-10 09:34:49 följande:

    Hej! Jag är med 39 år och har 3 barn. Två är ganska stora. O så en hoppsan i magen. Vi funderar fortfarande hur vi ska göra.


    Har ni kommit fram till något?

    Vi två har inga gemensamma barn men har pratat om det sen vi träffades. Vi har skapat oss en tillvaro med mycket resande, utbildning vs. karriär och lyxigt leverne mer eller mindre men ändå hela tiden haft det med oss, att vi vill ha ett gemensamt barn. Nu är vi där! Kan inte sticka under stol med att det är med skräckblandad förtjusning ;)

    Vilken vecka är du i?
  • Elan100
    MaTery skrev 2017-11-17 18:55:04 följande:

    Hej Elan100

    Inga beslut tagna. Barn överallt känns det som. Finns aldrig möjlighet att prata men jag vill behålla:). Vår yngsta är 3 o innan det har vi 12 o 16. Så det stora hoppet är redan gjort men visst det är en sak o ha en liten o en annan med 2. Jag vill göra NIPT men det finns inte i vårt landsting så jag funderar på att vända mig till annat landsting. Privat kostade det 7000kr!!?! Helt galet! Har ett problem som gör att prov i magen helst ska undvikas.. vilket också är en bidragande orsak till tvekan här.

    Annars har jag haft lite bruna flytningar i en vecka nu. Men haft så tidigare så det är nog ok. Inte kontaktat mvc än. Är i v. 7. Hur mår du??


    Vi funderade på NIPT också, här kostar det 5900kr på Carlanderska i Göteborg. Var på inskrivningen hos BM i måndags och vi diskuterade alla tester. Vi beslutade att ta moderkaksprov och fostervattensprov för vi vill veta till 100% om barnet har en kromosomavvikelse. Vi har en pojk i vår familj, min bonusarna, som har downs och min yngste pojk har ADHD. Vi har det bra, allt flyter, men vi är överens om att vi inte orkar fler barn med funktionsnedsättning. Idag pratade jag dock med BM om att göra ett KUB för fostervattensprovet görs inte förrän i v 15.

    När tänker du kontakta Mvc? Har flytningarna avtagit?

    Jag mår sådär alltså. Har börjat må illa och klarar inte av dofter/lukter alls! Kul om vi kunde följas åt! :)
  • Elan100
    sommar 77 skrev 2017-11-19 09:39:54 följande:

    Hej

    Har 3 barn sedan tidigare, 13, 12 och 6 år.

    Väntar nu mitt fjärde men mitt första med min nya man som har två barn. Är 40 år....hänger med i tråden!


    Hej!

    Häng gärna på här! :)

    Vi har 3 barn vi med fast inget gemensamt. Min man har iofs 2 barn sedan innan men dottern räknas inte som barn längre utan vuxen, 22 år gammal ;). Mina två är 11 och snart 13 som sagt. Vad skönt att vi är fler som har passerat 20isch ;) vilken vecka är du i?
Svar på tråden 37 och tredje barnet