• Happy87

    Ångest och en massa förbud.

    tråkigt att du känner så:/ men jag förstår dig även, jag började med smink ganska sent medans dom flesta va fullt sminkade i skolan (vilket jag tycker är för ungt) men jag började med bara mascara i nian, och sen i gymnasie börja jag använda liiite mer smink, är själv uppvuxen med överbeskyddande föräldrar, vilket jag är tacksam för idag, speciellt nu när jag har egna barn! Och jaa även om jag inte va den där tjejen med massa smink lr dom nyaste kläderna så blev en kille intresserad av mig, killen som dom flesta tjejerna ville vara med, och de är honom jag idag lever med och har barn ihop! Idag sminkar mig lite innan jag går till jobbet, Du är nog jätte vacker precis som du är! Och jaa du är ung och har hela livet framför dig, men jag förstår dig, vet att de kan vara tufft i skolan och att vissa kankse är mindre trevliga, mitt tips är att du ska inte lägga så mycke fokus på andra och vad dom gör, och om du känner att du verkligen vill ha smink så prata med din föräldrar och kanske bara mascara räcker gott o väl:)

  • Happy87
    Shaaa skrev 2017-11-09 20:50:28 följande:

    Tack så mycket för ditt svar! trodde inte ens att någon skulle svara på en sådan barnlig fråga. Det är sååå skönt att höra om när andra har upplevt samma saker, och faktist gått vidare. Du verkar inte alls brytt dig om vad andra tyckte! Så modigt måste jag säga. Men en fråga: kommenterade någon någonsin det? typ varför sminkar du dig inte, eller något annat sådant? tack för svaret??


    Jag fick några kommentarer både om smink och kläder, mest när någon ny började, vissa dagar va jobbigare än andra, och vissa kommentarer kunde göra riktigt ont men jag är glad över att jag gick min egan väg och inte följde efter alla andra som dom flesta gjorde, och när du blir äldre så kommer du känna enorm stolthet att du va dig själv! Du är en vacker människa och jag önskar dig all lycka i världen! Kraam
Svar på tråden Ångest och en massa förbud.