• Anonym (Ano)

    Min flickvän är naken framför sina kollegor

    Det är så här att min flickvän och jag är inte riktigt överens angående en sak...

    Inom hennes jobb delar män och kvinnor omklädnings rum samt dusch utrymme( typ 10 killar och en tjej) hon säger att hon inte bryr sig det minsta om att skyla sig framför sina kollegor och bryr sig inte om att de tittar på henne näck..

    Detta har jag ganska svårt för och anser att hon borde skyla sig för att visa respekt för vårt förhållande och mig. Jag trivs verkligen inte med det och har sagt det till henne men hon bryr sig inte om vad jag säger. Vad tycker ni? Är det jag som är helt ute och cycklar

  • Svar på tråden Min flickvän är naken framför sina kollegor
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Karl) skrev 2017-11-09 13:23:49 följande:

    Jag är ju lite speciell på det sättet att jag nog skulle bli lite extra kåt om jag visste att andra män kollade in min partners nakna kropp.

    Men det är ju jag. 


    Och hon kollar in flera mäns kroppar!
  • Anonym (Spanien)
    Anonym (dumpa) skrev 2017-11-09 13:08:03 följande:

    Jag hade dumpat henne. De handlar inte om att äga en annan människa de handlar om att respektera sin partnes känslor och hon respekterar inte alls att de gör dig obekväm. Hon borde kunna täcka sig kan man tycka speciellt när du påtalat problemet


    En burqa, kanske? Är det lagom mycket?
  • Fjäril Vingad
    Anonym (Karl) skrev 2017-11-09 13:13:32 följande:

    Ehhh...?

    En naken kvinnokropp drar alltid blickarna på sig från män, den väcker en slags sexuell nyfikenhet - den biten går faktiskt inte att förneka. Men jag tycker inte det är nåt problem, sexuell nyfikenhet skadar ingen så länge man kan styra sitt uppträdande och sitt språk. Ingen behöver få nåt problem av det.


    Det får stå för dig. Jag med flera klarar tydligen utmärkt av att se en naken kropp (oavsett kön) utan att bli sexuellt nyfikna.
  • Stårschan
    Anonym (Haha) skrev 2017-11-09 13:26:46 följande:
    Och hon kollar in flera mäns kroppar!
    Och? Så himla spännande är det ju inte.
  • Anonym (NORMandie)

    Gissar att det rör sig om en något mansdominerad arbetsplats och att detta har blivit normalt för dem på den arbetsplatsen. Även om normen talar om för oss att det inte är normalt beteende. Men i detta sammanhang och på den arbetsplatsen är det just normalt. Inget konstigt, då alla inom den gruppen accepterar det och ser det som naturligt. Men visst kan jag förstå att du känner som du känner. Du kanske skulle hänga med dem ut en gång eller lära känna dem bättre, så kanske det känns bättre eventuellt!?

  • Anonym (Haha)
    Stårschan skrev 2017-11-09 13:35:50 följande:

    Och? Så himla spännande är det ju inte.


    Hade jag tyckt! Hade inte varit bra att ha mig där, om det inte var gubbar då förstås.
  • Anonym (Anna)

    Jag tycker inte att du ska säga eller göra något. Självklart har hon rätt att byta om och duscha naken på jobbet. Du äger inte rätten till hennes kropp.

  • Anonym (Trogen fru)

    Nu vet jag inte om jag är ovanligt ful naken?
    Har genom åren bytt om och bastat med alla möjliga kvinnor och män.
    Ingen av dessa som kommit med skamliga förslag eller klapp på rumpan.
    Men med kläderna på vid bensinmack, på stan, krogen, flyget och massa andra ställen händer det att män öppet studerar min kropp och verbala yttringar om mig uttryckt.

  • Anonym (Ojoj)

    Hon lär bli rejält ollad på jobbet. Jag vet hur det brukar gå till. Hon är säkert trogen och så men killarna lär gå förbi och toucha henne med kukarna. Kan du tänka på nästa gång du kör en bakrökare, den här rumpan är hyfsat nyollad av jobbgubbekuk.

Svar på tråden Min flickvän är naken framför sina kollegor