Inlägg från: Charlieellerså |Visa alla inlägg
  • Charlieellerså

    Hjälp!! Behålla mot mannens vilja?

    Det är en tuff situation. Att inse att ens partner är beredd att ge upp förhållandet pga barnet när bägge två varit insatta i situationen att ni är oskyddade. Jag anser att han om han absolut inte tycker att ni skulle ha barn nu innan du har inkomst skulle sett till att skydda sig. Du verkar känna att det löser dig ändå och vill ha barnet och då är ju inte skydd lika relevant. Men jag förstår att det är svårt att gå igenom graviditet och föräldraskap själv som det kanske blir om du väljer att behålla. Valet är ändå ditt i mina ögon...

  • Charlieellerså
    längtarefternr2 skrev 2017-11-10 07:33:11 följande:

    Ja det är fruktansvärt tufft. Jag har länge vela haft ett till barn och självklart håller jag med honom att det är lite fel tid nu när ja inte har bättre inkomst men det kommer lösa sig. Jo han har kunnat skydda sig absolut men han valde att inte göra det. Jag är beredd på att gå igenom detta utan honom men jag har min familj samt massa vänner som stöttar mej, så ja kommer inte känna mej ensam på så sätt. Men jag önskar självklart att min sambo ändrar sig, att det är chocken som talar.

    Jag är så rädd att förlora honom men jag kan som sagt inte göra abort när ett till barn är något jag drömt om länge (gick in i detta förhållande gravid men valde då abort då pappan ja dejta visade sig vara störd, och vela inte ha tjafs med familjerätten åh allt då han skulle dra in dom osv.) Den aborten ångrar jag än idag, fast det va mest rättvist mot barnet.


    Hoppas att det löser sig till dig bästa och har barnet en engagerad förälder och är så efterlängtat tror jag att det blir bra oavsett. Finns många som väljer att skaffa barn själva som inte hottar någon att dela livet med och de barnen har det nog oftast lika bra som de som har två föräldrar.
Svar på tråden Hjälp!! Behålla mot mannens vilja?